Colorino - Ablakra folyékonykréta készlet - 5 db-os pasztell színek

Nincs raktáron

A készlettel ablakot vagy tükröt lehet dekorálni.  Kis vízzel könnyen letörölhető.A készletben 5 különböző pasztell színű ablakkréta található. Kiváló minőségű Colorino termék. Káros anyagot nem tartalmaz.
3 éves kortól ajánlott.
 


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ajánlott korosztály
1 840 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 184 Ft
Hasonló termékek ajánlója

Az ünnepek és a vásárlás közeledtével ajánlanánk figyelmébe a kedves nagyszülőknek és szülőknek vagy a minőségi és hasznos kedvelt ajándékokat kereső látogatóknak az óvodásk kedvenc játékait összegyűjtő kedvelt ajándék ötleteinket, melyek a „Top ajándék ötletek ünnepekra 4 éveseknek” oldalon tekinthetőek meg. Ezen az oldalon többek között azok a ovisoknak szóló játékok kerültek bemutatásra, melyeket az elmúlt években kedvelt ünnepek alkalmából a legtöbbször vásároltak ajándékozás céljából.

Fejlesztő játék webshopunkban „Colorino - Ablakra folyékonykréta készlet - 5 db-os pasztell színek” elnevezéssel listázott termék adatlapjára leginkább a következő keresőkifejezésekkel találnak rá vásárlóink: készségfejlesztő, kreatívjáték, írószer, óvodai kellék, iskolai kellék. A fenti termék többek között a „Játékkategóriák > Kreatívjáték” termékkategóriában, az „Életkor szerint > Játékok 3-4 éves ovisoknak ” nevű termékkategóriában és a ,,Márkák > Colorino" nevű kategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkéket választva még több, hasonló társasjáték termékadatlapja tekinthető meg. A gyerekjáték címkére kattintva pl. körülbelül 6639 különféle gyerekjáték között választhatnak a hasznos és érdekes játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá egyedi és minőségi ajándékot kereső érdeklődők.