A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Brainbox (Cars and Boats 2) – Autók és hajók elektronikai készlet

Ár:
18.690 Ft
Cikkszám: 1686
Gyártó: Brainbox
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 187
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. október 01.
Brainbox- Elektronikai Autók készlet ( Cars & Boats 2). 
Az autók és hajók készlet egyike a Cambridge Brainbox 6 féle elektromos összeszerelő készleteinknek. 
Szeretsz kísérletezni az érzékelőkkel-különböző kapcsolókkal és az elektronikai áramkörök működése is érdekel akkor ez a te játékod. Otthoni és iskolai használatra is egyaránt megfelel. A Brainbox készletekkel már kis korban megismerheti a gyermek az elektronika világát. 

 

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

A BrainBox attól is különleges, hogy könnyen összeszerelhető. Építhető belőle elektromos és légcsavar hajtású autó. Felfedezhetik, hogyan szabályozható az elektromos motor sebessége és iránya. Minden darabja szín és szám-kódolt, így könnyen megtalálhatók. A készlethez tartozik egy használati utmutató, amely 50 kísérleti leírást tartalmaz.  A készlet működő autók és hajók megépítésére ad lehetőséget az áramköri kísérletek mellett. A dobozban található alkatrészekkel különböző áramköröket állíthatunk össze és tartalmazza az autókk/ hajók kialakításáho szükséges elemeket. A műanyag alaplapon az alkatrészek összeállítása teljesen biztonságos. Az áramkörök érzékelhetik az érintést- fényt- nedvességet- hangokat- mágnesességet és működsébe hozhatják a LED-et, égőt ill. különböző efektusokat. 

Gyártó Brainbox
Játékosok száma 1
Jelleg kísérletezést, oktatás fejlesztő játék
Fejleszti megfigyelőképességet, problémamegoldást, számolási készséget, figyelmet, koncentrációt, kombinációs készséget, rugalmas gondolkodást, tárgyi tudást, elektronikai alapelvek ismeretét.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

A karácsonyi ünnepek közeledtével ajánljuk még a szülők és nagyszülők vagy a minőségi és hasznos karácsonyi ajándékokat kereső vásárlók szíves figyelmébe az iskolások legkedveltebb játékait összegyűjtő karácsonyi ajándék ötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándékötletek 10 éves gyerekeknek” oldalon találhatóak. Ezen az oldalon többek között azok a építőjátékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, amiket tavaly, karácsony előtt a legtöbbször választottak ki ajándékként.

Játék webshopunkban „Brainbox (Cars and Boats 2) – Autók és hajók elektronikai készlet” elnevezéssel listázott építőjáték termékadatlapjára leginkább ezekkel a kulcsszavakkal találnak rá vásárlóink: konstruáló játék, kísérletező játékok, természettudományos játék, játék, gyerekjátékok, kísérletező játék, gyermekjátékok, készségfejlesztő játékok, készségfejlesztő játék, konstruáló játékok. Hasonló típusú keresőkifejezések, melyek még segíthetnek a megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, pl. a következőek lehetnek: szerelős játékok, szerelős játék, természettudományos játékok, gyermekjáték, szerelőjátékok, építős játék, játékok, képességfejlesztő játék, konstrukciós játékok, kísérletezős játékok. A fenti termék többek között az „Intézményeknek > Logika és gondolkodás” termékkategóriában és az „Intézményeknek > Környezeti ismeretek” elnevezésű kategóriában érhető el. A következő termékcímkékre kattintva még több, hasonló építőjáték termékadatlapja között lehet böngészni. A szerelős játék címkére kattintva pl. körülbelül 52 különféle gyerekjáték között választhatnak a hasznos és érdekes játékot kereső szülők vagy nagyszülők, továbbá gyerekek számára egyedi és minőségi ajándékot kereső vásárlók.