Bébitaxi tolókarral pink műanyag babajárgány - Smoby Maestro Balade

Nincs raktáron

A Smoby Maestro Balade bébitaxi gyermeke fejlődését követve alakítható lábbal hajtós motorrá. A bébitaxi először tolókaros járműként, azt követően járásfejlesztőként, a későbbiekben pedig lábbal hajtós bébitaxiként funkcionál. A bébitaxi kényelmes lábtartóval, háttámlával és tolókarral felszerelt. A kiesésgátló bukókeret és a biztonsági öv megfelelő védelmet nyújt gyermeke számára. A bébitaxi ülése alatt felnyitható játék tároló található. Elektromos dudával és kacsintó szemekkel felszerelt.
Használata 6 hónapos kortól ajánlott kislányok részére.


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ajánlott korosztály
22 980 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 2 298 Ft
Hasonló termékek ajánlója

Ünnepek előtt ajánljuk még a szülők illetve a minőségi és hasznos kedvelt ajándékokat kereső érdeklődők figyelmébe a bölcsisek kedvenc játékait bemutató kedvelt ajándékötleteinket, melyek a „Top ajándék ötletek ünnepekra 2 éveseknek” című oldalon tekinthetőek meg. Ebben a termékkategóriában többek között azok a gyerekjárgányok és gyerekjátékok találhatóak, melyeket tavaly, ünnepek alkalmából a legtöbbször választottak ki ajándékozás céljából.

 

Kreatív és fejlesztő játék webshopunkban „Bébitaxi tolókarral pink műanyag babajárgány - Smoby Maestro Balade” elnevezéssel megtalálható gyerekjárgány oldalára jellemzően ezekkel a keresőkifejezésekkel találnak rá vevőink: gyerekjátékok, készségfejlesztő játék, gyermek roller, gyermekjáték, futóbiciklik, gyermekroller, gyerekrollerek, gyerekroller, gyermekrollerek, képességfejlesztő játék, gyermek rollerek, képességfejlesztő játékok. Hasonló típusú szavak, melyek még segíthetnek a megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, példának okáért a következők lehetnek: háromkerekű gyerekroller, gyerekjármű, tanulóbiciklik, játék, készségfejlesztő játékok, futókerékpárok, tanulóbicikli, gyermekjátékok, gyerekjárművek, futóbringák, gyerek jármű, gyerek járgányok. A fenti termék egyebek mellett a „Játékkategóriák > Sport, mozgásfejlesztő játékok” elnevezésű kategóriában és a „Karácsonyi ajándékötletek > Karácsonyi ajándék ötletek fiúknak” elnevezésű termékkategóriában található meg. A következő termékcímkékre kattintva jónéhány további, hasonló gyerekjárgány tekinthető meg. A gyerekjárgány kulcsszóra kattintva például körülbelül 102 különféle gyerekjáték között böngészhetnek a hasznos és érdekes játékot kereső szülők vagy nagyszülők, továbbá egyedi és minőségi ajándékot kereső látogatók.