Az én kis kertem - Tudományos játék, Clementoni

Nincs raktáron

Növénytermesztéssel nem csak a szabadban, de lakásunkban is kísérletezhetünk. Az én kis kertem  botanikai készletével ráadásul mindezt ellenőrzött körülmények között, tudományos pontossággal tehetjük meg! 


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 1.290 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
7 680 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 768 Ft
Hasonló termékek ajánlója

Az ünnepek és a vásárlás közeledtével ajánljuk még a kedves nagyszülők és szülők vagy az ötletes és praktikus kedvelt ajándékokat kereső vásárlók figyelmébe a nagycsoportos óvodások legnépszerűbb játékait összegyűjtő kedvelt ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándékötletek 5 éves gyermekeknek” oldalon tekinthetőek meg. Ebben a termékkategóriában egyebek mellett azok a tudományos játékok és gyerekjátékok találhatóak, melyeket tavaly, a kedvelt ünnepek tájékán a legtöbbször választottak ki ajándékként.

 

Kreatív és fejlesztő játék webáruházunkban „Az én kis kertem  – Tudományos játék, Clementoni” terméknévvel megtalálható tudományos játék oldalára leginkább a következő keresőkifejezésekkel találnak rá vásárlóink: kertész játék, kertész játékok, játékok, gyerekjátékok. Hasonló típusú keresőkifejezések, amelyek még segítségre lehetnek a megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, példának okáért a következőek lehetnek: tudományos játékok, képességfejlesztő játék, gyermekjátékok, képességfejlesztő játékok. A fenti termék többek között a „Karácsonyi ajándékötletek” termékkategóriában és a "Játékkategóriák > Tudományos játék" elnevezésű kategóriában található meg. A következő termékcímkéket választva jónéhány további, hasonló tudományos játék adatlapja tekinthető meg. A tudományos játék címkére kattintva pl. több mint 151 különféle gyerekjáték között választhatnak az érdekes és hasznos játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá gyerekek számára minőségi és egyedi ajándékot kereső vásárlók.

 

Vásárlóink az Az én kis kertem  – Tudományos játék, Clementoni terméken túl legtöbbször az alábbi termékeket választották még: • Hernyós libikóka • Floof – Hópehely gyurma – Hóember készlet.