Törtek, tizedes törtek, százalék tanulása játékosan

Raktáron

Ezzel a játékkal öröm lesz a matekozás! A habszivacs kockák a legnagyobb vizuális siegítség lehet a törtek, százalékok párosításában.


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ajánlott korosztály
Ekkorra érkezhet hozzád

Szállítási idő a raktáron lévő termékeknél 12 óráig leadott rendelések esetén: 1 munkanap.

2022.05.31
9 490 Ft
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 949 Ft
Hasonló termékek ajánlója

Ünnepek előtt ajánlanánk a szülőknek és nagyszülőknek illetve a minőségi és hasznos kedvelt ajándékokat kereső érdeklődőknek a kisiskolás gyerekek legkedveltebb játékait összegyűjtő kedvelt ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándék ötletek 6 éves gyerekeknek” című oldalon találhatóak. Ezen az oldalon többek között azok a kártyajátékok és gyerekjátékok találhatóak, amiket tavaly, ünnepek előtt a legtöbbször választottak ki ajándékozás céljából.

 

Kreatív játék webshopunkban „Törtek, tizedes törtek, százalék tanulása játékosan” névvel megtalálható kártyajáték termékadatlapjára leginkább a következő kulcsszavakkal találnak rá látogatóink: oktató játékok, gyermekjáték, játékok, gyermekjátékok, fejlesztőjáték, képességfejlesztő játékok, tanulós játék, matematika, törtek. Hasonló típusú kulcsszavak, melyek szintén segítségre lehetnek a megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, pl. a következők lehetnek: képességfejlesztő játék, készségfejlesztő játék, játék, oktatójátékok, gyerekjátékok, oktató játékok. A fenti kártyajáték egyebek mellett az „Márkák > Learning Resources” elnevezésű kategóriában és az „Életkor szerint > Játékok 5-6-7 éveseknek” elnevezésű, valamint az „Életkor szerint > Játékok 8-9-10-11-12 éveseknek”  termékkategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkéket választva jónéhány további, hasonló kártyajáték tekinthető meg. A gyerekjáték címkére kattintva például több mint 6639 különféle gyerekjáték között választhatnak a hasznos és érdekes játékot kereső szülők, nagyszülők, továbbá gyerekek számára minőségi és egyedi ajándékot kereső látogatók.

Jatek_a_tortekkel_Miniland
Törtek, tizedes törtek, százalék tanulása játékosan
9 490 Ft