Törtek tanulása, megértése játékosan

Nincs raktáron

Ezzel a játékkal öröm lesz a matekozás! A habszivacs kockák a legnagyobb vizuális segítség lehet a törtek megértésére és megtanulására.


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 1.290 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ajánlott korosztály
13 260 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 1 326 Ft
Hasonló termékek ajánlója

Ünnepek előtt ajánlanánk a szülőknek és nagyszülőknek illetve a minőségi és hasznos kedvelt ajándékokat kereső érdeklődőknek a kisiskolás gyerekek legkedveltebb játékait összegyűjtő kedvelt ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándék ötletek 6 éves gyerekeknek” című oldalon találhatóak. Ezen az oldalon többek között azok a kártyajátékok és gyerekjátékok találhatóak, amiket tavaly, ünnepek előtt a legtöbbször választottak ki ajándékozás céljából.

 

Kreatív játék webshopunkban „Törtek, tizedes törtek, százalék tanulása játékosan” névvel megtalálható kártyajáték termékadatlapjára leginkább a következő kulcsszavakkal találnak rá látogatóink: oktató játékok, gyermekjáték, játékok, gyermekjátékok, fejlesztőjáték, képességfejlesztő játékok, tanulós játék, matematika, törtek. Hasonló típusú kulcsszavak, melyek szintén segítségre lehetnek a megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, pl. a következők lehetnek: képességfejlesztő játék, készségfejlesztő játék, játék, oktatójátékok, gyerekjátékok, oktató játékok. A fenti kártyajáték egyebek mellett az „Márkák > Learning Resources” elnevezésű kategóriában és az „Életkor szerint > Játékok 5-6-7 éveseknek” elnevezésű, valamint az „Életkor szerint > Játékok 8-9-10-11-12 éveseknek”  termékkategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkéket választva jónéhány további, hasonló kártyajáték tekinthető meg. A gyerekjáték címkére kattintva például több mint 6639 különféle gyerekjáték között választhatnak a hasznos és érdekes játékot kereső szülők, nagyszülők, továbbá gyerekek számára minőségi és egyedi ajándékot kereső látogatók.