A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Tervezz és fúrj! – Elektromos csavarhúzós kreatív játék

Ár:
10.900 Ft
Cikkszám: 3891
Gyártó: Learning Resources
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 110
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. július 16.

Fiúk kedvenc elfoglaltsága, barkácsolás- csavarozás! Gyermekünk szabadon engedheti fantáziáját ezzel a kreatív, konstrukciós készlettel. Fontos készségeket fejlesztenek, köztük a színfelismerést, a számlálást, a mintakövetést, a motoros készségeket és az irányfelismerést, ábraolvasást.

Méret: 29cmx31cmx13cm

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

Válassz egyet a 10 színesen ábrázolt feladat közül, majd az elektromos csavarhúzó segítségével alkosd meg a képet.. 3 db AA elemmel működik, melyet a játék nem tartalmaz.
A kép alkotásához az elektromos csavarhúzó mellett kézi csavarhúzót is használhatsz. Ez utóbbi még jobban fejleszti a gyermek kézügyességét. 

A játék 60 nagyméretű csavart tartalmaz,5 különböző színben, melyek segítségével saját elképzeléseidet is megalkothatod. A motoros csavarhúzó előre és visszafele is csavar és igazi hangokat ad működés közben. 

Gyártó Learning Resources
Jelleg konstruktív építő- szerelőjáték
Ajánlott 3-7 éves kor
Fejleszti színfelismerést, ábraolvasást, motoros készségeket, számlálást, finom motorikát

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

A karácsonyi ünnepek előtt ajánlanánk a kedves szülőknek és nagyszülőknek vagy az ötletes és praktikus karácsonyi ajándékokat kereső látogatóknak a nagycsoportos óvodások kedvenc játékait összegyűjtő karácsonyi ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándékötletek 5 éves gyermekeknek” című oldalon tekinthetőek meg. Ezen az oldalon többek között azok a kreatív játékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, melyeket a korábbi évek során, a karácsonyi ünnepek alkalmából a legtöbbször választottak ki ajándékozás céljából.

Játék webshopunkban „Tervezz és fúrj! – Elektromos csavarhúzós kreatív játék” névvel listázott kreatív játék termékadatlapjára általában a következő keresőkifejezésekkel találnak rá látogatóink: szerelőjáték, képességfejlesztő játékok, gyermekjáték, gyerekjátékok, játékok, készségfejlesztő játék, kreatív játékok. Hasonló típusú szavak, melyek szintén segíthetnek a megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, példának okáért a következők lehetnek: szerelős játék, készségfejlesztő játékok, szerelőjátékok, alkotó játékok, gyermekjátékok, alkotó játék. A fenti kreatív játék egyebek mellett az „Intézményeknek ” termékkategóriában illetve az „Életkor szerint > Játékok 5-6-7 éveseknek” nevű kategóriában található meg. A következő termékcímkéket választva számos további, hasonló kreatív játék adatlapja tekinthető meg. A kreatív játék címkére kattintva pl. több mint 970 különféle gyerekjáték között válogathatnak az érdekes és hasznos játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá gyerekek számára minőségi és egyedi ajándékot kereső érdeklődők.