A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

So Magic Varázslatos kristálykert stúdió - Kreatív készlet

Youtube videók

Ár:
8.490 Ft
Cikkszám: 10476
Gyártó: CanalToys
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 85
Szállítási díj: 1.190 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2019. december 11.

Alkosd meg saját Varázslatos Kristálykertedet! Ebben a készletben mindent megtalálsz, csak egy kevés vizet kell még hozzáadnod és a leírásban szereplő lépeseket követned, hogy saját kristálykert terráriumot készíthess! A stúdió készlet kertjében nem csak két varázslatos fa készíthető, hanem Slime oázis és Zen homokkert is tovább gazdagítja a csodálatos látványt!

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 20.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

Távolítsd el a kupolát, pattintsd le az alap fedőjét és önts az alapjába varázsport és vizet, majd helyezd vissza a fedőt, így a kert megépülhet rajta. Állítsd a kristálykert közepébe a Pink varázsfádat, szórj köré csillámhomokot, helyezd el a különböző köveket, majd végül a figurát.
Terráriumod elkészült, és most már nézheted, ahogyan fejlődik a fád! Ehhez hagyd nyitva a kristálykert kupoláját, amíg a fa teljesen virágba nem borul. Helyezd a kristálykerted egy olyan helyre, ahol nyugodtan tudnak növekedni az ágakon a kristályok. Ha a fa már teljesen kifejlődött – kb. 12 órát kell várnod erre, helyezd lassan rá a kupola tetejét.
Miközben a varázslatos fa kristályai növekszenek, lesz időd kicsinosítani a Zen homokkertet, illetve a Slime oázist is feltöltheted a népszerű nyúlós anyaggal!
Ha mindennel elkészültél, tedd a kristálykertet olyan helyre, ahol mindenki gyönyörködhet benne!
Később lecserélheted a Pink fát a készletben lévő Kaktuszra, illetve kertedet is hozzáigazíthatod ehhez az új témához.

A készlet tartalma:
- 1 varázslatos kert
- 2 varázslatos fa: Pink fa és Kaktusz
- 2 csomag varázspor
- 1 csomag varázslatos Slime
- 200 g csillámhomok – 5 különböző színben
- csillámkő és kisebb kövek
- 4 figura
- 2 dekoráció
Gyártó Canaltoys

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

A karácsonyi ünnepek közeledtével ajánlanánk figyelmébe a szülőknek és nagyszülőknek illetve a minőségi és hasznos karácsonyi ajándékokat kereső látogatóknak a kisiskolások legnépszerűbb játékait bemutató karácsonyi ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándék ötletek 5 éves gyerekeknek” című oldalon tekinthetőek meg. Ezen az oldalon egyebek mellett azok a kreatív játékok és gyerekjátékok találhatóak, amiket tavaly, karácsony előtt a legtöbbször választottak ki ajándékként.

Játék webshopunkban „So Magic Varázslatos kristálykert stúdió - Kreatív készlet” névvel megtalálható kreatív játék oldalára leginkább ezekkel a keresőkifejezésekkel találnak rá látogatóink: játékok, képességfejlesztő játék, játék, kreativitást fejlesztő játékok, gyermekjáték. Hasonló típusú kifejezések, melyek szintén segítségre lehetnek a megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, pl. a következők lehetnek: képességfejlesztő játékok, kreativitást fejlesztő játék, alkotó játékok, gyerekjátékok, készségfejlesztő játék. A fenti kreatív játék egyebek mellett a „Játékkategóriák” termékkategóriában,továbbá a „Játékkategóriák > Kreatívjáték” elnevezésű kategóriában érhető el. A következő termékcímkékre kattintva számtalan további, hasonló kreatív játék termékadatlapja között lehet válogatni. A gyerekjáték kulcsszóra kattintva pl. körülbelül 4842 különféle gyerekjáték között válogathatnak a hasznos és érdekes játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá egyedi és minőségi ajándékot kereső látogatók.

Termék címkék: gyerekjáték, kreatív játék