A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Smart Car – Autós logikai játék

Youtube videók

Ár:
8.490 Ft
Cikkszám: 40
Gyártó: Smartgames
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 85
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2021. április 21.
Egy autónyi logika a legkisebbeknek! 4 különböző színű faelemet kell úgy beforgatni a fából készült autónkba előre rajzolt tervek alapján, hogy az autónak csak elöl legyenek szemecskéi. Az első feladatokban lépésről-lépésre haladnak a rajzok, de vigyázat egyre nehezedik....részleteket lásd lenn... Ajánlott:3 éves kortól, véleményünk szerint, már előbb is rakosgathat vele a gyermek, eleinte csak brümmög vele...
Ez a termék csomagban is kapható. 

Ide kattintva még több egyszemélyes játékot talál. 

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

A SmartCar egy olyan készségfejlesztő fajáték, amely a gyermeke fejlődésével párhuzamosan bontakozik ki teljes valójában. Össze tudjuk- e rakni a kisautót? A játék során a tervrajzok egyre nehezebbé vállnak. Van ahol oldalnézetet látunk, van ahol felülnézetből nyerünk ismereteket. Többféleképpen lehet ebből a négy kockából autót építeni, mint ahogyan az első pillanatra látszik, mert a kockákat szabadon forgathatjuk! A legegyszerűbb feladványoktól eljuthatunk a gyakorlott autóépítőket is megizzasztó összetett alaprajzokig, miközben a játék fejleszti a logikai gondolkodásmódot, a térlátást, a kézügyességet. 48 különböző feladvány, 4 különböző nehézségi szinten! Okosjáték, már a legkisebb kortól kezdve.


Válassz feladványt,ürítsd ki az autót,hogy legyen helyed pakolni!

 
 


Rakd fel az elemeket!Figyel,j van ahol oldalnézetből látod a színeket, van ahol felülnézetből.Van ahol nem minden színt árulunk el, itt fehéren látod a négyzeteket.A szemek csak elölről lehetnek láthatóak, a többi elemnél takarásban legyenek.

 


 


Minden feladatnak csak egy jó megoldása létezik. Ha úgy érzed kész vagy, ellenőrizd le magad!


 Ez a termék csomagban is kapható.

Gyártó Smartgames
Játékosok száma 1 játékos
Jelleg logikai játék, készségfejlesztő, okosítójáték
Fejleszti térlátást, logikai gondolkodást, promléma megoldó képességet, kombinációs készséget, rugalmas gondolkodást, koncentrációt, megfigyelő képességet, rendszerező képességet, formafelismerést, ábra olvasást, finommotoros készségeket, azonosságok és különbségek felfedezését, rész-egész megfeleltetését, színek és formák megkülönböztetését, irányok felismerését, önálló feladat megoldást, önálló ellenőrzést

Vélemények

5.00
2 értékelés
5
(2)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2020. 11. 17.
| 5 / 5 csillag!
2018. 08. 21.
Autómániás 4 éves kisfiamnak nagyon tetszik, aranyos, jó minőségű logikai játék. Felnőttként is szórakoztató.

Karácsony előtt ajánljuk még a szülők és nagyszülők vagy az ötletes és praktikus karácsonyi ajándékokat kereső érdeklődők figyelmébe a középső csoportos óvodások legnépszerűbb játékait bemutató karácsonyi ajándék ötleteinket, melyek a „Top ajándékötletek karácsonyra négyéves óvodásoknak” oldalon találhatóak. Ezen az oldalon egyebek mellett azok a autós játékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, amiket tavaly, karácsony tájékán a legtöbbször választottak ki ajándékként.

Kreatív és fejlesztő játék webáruházunkban „Smart Car – Autós logikai játék” elnevezéssel megtalálható autós játék oldalára leggyakrabban ezekkel a kulcsszavakkal lelnek rá vásárlóink: készségfejlesztő játékok, képességfejlesztő játékok, logikát fejlesztő játékok, gyermekjátékok, játék autók, logikus gondolkodást fejlesztő játék, gyermekjáték, logikai feladatok, készségfejlesztő játék, logikai játékok. Hasonló típusú szavak, melyek szintén segíthetnek a megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, példának okáért a következőek lehetnek: játék autó, fa játék, logikus gondolkodást fejlesztő játékok, fából készült játék, fa játékok, játék, fejtörő, játékautók, fából készült játékok, logikai feladványok, fejtörők. A fenti termék többek között az „Intézményeknek > Érzékelés,észlelés fejlesztése – szenzoros játékok” kategóriában,továbbá az „Intézményeknek > Vizuális nevelés” nevű termékkategóriában található meg. A következő termékcímkéket választva még több, hasonló autós játék között lehet válogatni. A fajáték címkére kattintva például körülbelül 537 különféle gyerekjáték között válogathatnak az érdekes és hasznos játékot kereső szülők, nagyszülők, továbbá gyerekek számára egyedi és minőségi ajándékot kereső látogatók.

A Smart Car – Autós logikai játék termék mellett legtöbbször az alábbi termékeket rendelték még meg vásárlóink: Trükkös teher – Autós logikai játék; Camelot Junior – Logikai építőjáték; Quercetti Tecno – Csavaros építőjáték dobozzal(6125); Zingo társasjáték – Memóriafejlesztő játék; Rush Hour Junior – Egyszemélyes logikai játék; Topologix – térbeli fogalmak játéka a djeco-tól; Tick Tack Bumm Junior – Partyjáték gyerekeknek; Képkereső – Nagy készségfejlesztő fajáték; Bunny Boo – Nyuszis logikai játék; Könyvjelző – Sünis, zsinóros.