A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Smart Car – Autós logikai játék

Youtube videók

Ár:
8.490 Ft
Cikkszám: 40
Gyártó: Smartgames
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 85
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. szeptember 29.
Egy autónyi logika a legkisebbeknek! 4 különböző színű faelemet kell úgy beforgatni a fából készült autónkba előre rajzolt tervek alapján, hogy az autónak csak elöl legyenek szemecskéi. Az első feladatokban lépésről-lépésre haladnak a rajzok, de vigyázat egyre nehezedik....részleteket lásd lenn... Ajánlott:3 éves kortól, véleményünk szerint, már előbb is rakosgathat vele a gyermek, eleinte csak brümmög vele...
Ez a termék csomagban is kapható. 

Ide kattintva még több egyszemélyes játékot talál. 

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

A SmartCar egy olyan készségfejlesztő fajáték, amely a gyermeke fejlődésével párhuzamosan bontakozik ki teljes valójában. Össze tudjuk- e rakni a kisautót? A játék során a tervrajzok egyre nehezebbé vállnak. Van ahol oldalnézetet látunk, van ahol felülnézetből nyerünk ismereteket. Többféleképpen lehet ebből a négy kockából autót építeni, mint ahogyan az első pillanatra látszik, mert a kockákat szabadon forgathatjuk! A legegyszerűbb feladványoktól eljuthatunk a gyakorlott autóépítőket is megizzasztó összetett alaprajzokig, miközben a játék fejleszti a logikai gondolkodásmódot, a térlátást, a kézügyességet. 48 különböző feladvány, 4 különböző nehézségi szinten! Okosjáték, már a legkisebb kortól kezdve.


Válassz feladványt,ürítsd ki az autót,hogy legyen helyed pakolni!

 
 


Rakd fel az elemeket!Figyel,j van ahol oldalnézetből látod a színeket, van ahol felülnézetből.Van ahol nem minden színt árulunk el, itt fehéren látod a négyzeteket.A szemek csak elölről lehetnek láthatóak, a többi elemnél takarásban legyenek.

 


 


Minden feladatnak csak egy jó megoldása létezik. Ha úgy érzed kész vagy, ellenőrizd le magad!


 Ez a termék csomagban is kapható.

Gyártó Smartgames
Játékosok száma 1 játékos
Jelleg logikai játék, készségfejlesztő, okosítójáték
Fejleszti térlátást, logikai gondolkodást, promléma megoldó képességet, kombinációs készséget, rugalmas gondolkodást, koncentrációt, megfigyelő képességet, rendszerező képességet, formafelismerést, ábra olvasást, finommotoros készségeket, azonosságok és különbségek felfedezését, rész-egész megfeleltetését, színek és formák megkülönböztetését, irányok felismerését, önálló feladat megoldást, önálló ellenőrzést

Vélemények

5.00
1 értékelés
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2018. 08. 21.
Autómániás 4 éves kisfiamnak nagyon tetszik, aranyos, jó minőségű logikai játék. Felnőttként is szórakoztató.

A karácsonyi ünnepek előtt ajánlanánk figyelmébe a kedves szülőknek vagy az egyedi és érdekes karácsonyi ajándékokat kereső látogatóknak a középsős óvodások kedvenc játékait összegyűjtő karácsonyi ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándék ötletek négyéves ovisoknak” című oldalon tekinthetőek meg. Ebben a termékkategóriában egyebek mellett azok a autós játékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, melyeket a korábbi évek során, karácsony előtt a legtöbbször választottak ki ajándékként.

Fejlesztő játék webshopunkban „Smart Car – Autós logikai játék” terméknévvel megtalálható autós játék termékadatlapjára leggyakrabban a következő kulcsszavakkal lelnek rá látogatóink: képességfejlesztő játékok, készségfejlesztő játék, egyszemélyes játékok, fejtörő, játékautó, játékok, gyermekjátékok, egyszemélyes játék, autós játékok, gyermekjáték, egyedül játszható játék. Hasonló témájú keresőkifejezések, amelyek szintén segíthetnek a megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, például a következőek lehetnek: fából készült játék, készségfejlesztő játékok, játék, fejtörők, logikai játékok, logikát fejlesztő játékok, logikai feladatok, képességfejlesztő játék, játék autók, játékautók, gyerekjátékok. A fenti autós játék többek között a „Játékkategóriák” kategóriában illetve a „Játékkategóriák > Fejlesztőjáték” elnevezésű kategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkékre kattintva számtalan további, hasonló autós játék termékadatlapja között lehet válogatni. A logikai játék kulcsszóra kattintva pl. több mint 295 különböző gyerekjáték között választhatnak az érdekes és hasznos játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá minőségi és egyedi ajándékot kereső vásárlók.