A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Titkok temploma – Smartgames logikai játék

Katt rá a felnagyításhoz
További képek
Ár:
4.490 Ft
Szerezhető hűségpontok: 45
Cikkszám: 53
A falak mozognak, meneküljünk a labirintusból! Ebben a labirintusban a falak folyamatosan mozognak. Egy rossz lépés és mindjárt te leszel a krokodilok vacsorája. Csak egy nagyon okos felfedező tud kijutni a labirintusból! Ebben a készségfejlesztő gyerekjátékban az elemeket kell tologatnod, hogy Indiana Jones kiszabaduljon a Titkok templomából. Részleteket lásd lenn... Ajánlott:7 éves kortól

Ide kattintva még több egyszemélyes játékot talál. 
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó: Smartgames
Szállítási díj: 990 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2019. június 27.

Játék bemutatása

Ebben a labirintusban a falak folyamatosan mozognak. Egy rossz lépés és mindjárt te leszel a krokodilok vacsorája. Csak egy nagyon okos felfedező tud kijutni a labirintusból!  A kisméretű játékok újabb tagja az IndianaJones-osidőket eleveníti fel. Az elemek a tálcában csúsztathatóak, elmozdíthatóak - vagy a falak mozognak vagy IndianaJones sétál . A nem is olyan egyszerűen elérhető célhoz megfelelő előretervezés és kombinációs képesség szükséges.

 

Ügyelve az elemeken található jelekre, rakd fel a feladványt a tálcára. Figyelj arra, hogy a falak merre állnak. 

 


 

 


Helyezd fel Indiana Jonest a tálcára, és most keress neki menekülési utat. Bármelyik falat, elemet arrébb tolhatod, majd vissza is akár. Elforgatnod és a tálcából kivenned nem lehet. Ha a falakat mozgatod a felfedezőnek állnia kell.

 


 

 


Ügyesen tologattad az elemeket, kimenekült a labirintusból Indiana Jones.

 


 

  

Gyártó Smartgames
Mely kategória? Logikai játék
Mely korosztály? 8 - 12 éves
Nem Fiú
Játékosok száma 1
Jelleg Logikai készségfejlesztő gyermekjáték
Fejleszti térlátást, logikai gondolkodást, memóriát, probléma megoldó képességet, kombinációs készséget, rugalmas gondolkodást, koncentrációt, megfigyelő képességet, rendszerező képességet, forma felismerést, ábraolvasást, finommotoros készségeket, megosztott figyelmet, rész- egész megfeleltetését, méretek és arányok viszonyítását, önálló feladat megoldást, önálló ellenőrzést

Vélemények

| 5 / 5 csillag!
2018. 09. 21.

A 9 éves unokaöcsémnek vásároltuk a játékot, mert a smartgames játékokban még sosem csalódtunk, több nehézségi fokozat van, ezért az egész család élvezi a játékot. Fejleszti a logikai gondolkodást és újabb és újabb kihívást jelent. Máskor is innen vásárolunk hasonló terméket. És két nappal a rendelés után is megérkezett a csomag.
Írja meg véleményét


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Válogasson játék webshopunkban kapható számos további gyerekjáték között! A minőségi és hasznos ajándékot vagy játékot kereső látogatók figyelmébe ajánlanánk az iskolások legnépszerűbb játékait összegyűjtő ajándék ötleteinket, melyek a „Ajándék ötletek tízéves gyerekeknek” című gyűjtőoldalon találhatóak. Ezen a lapon egyebek mellett azok a logikai játékok és gyerekjátékok láthatóak, melyek a gyerekek számára ajándékot, játékot kereső látogatóink körében a korábbi időszakban a legkelendőbbnek bizonyultak.

Fejlesztő játék webáruházunkban „Titkok temploma – Smartgames logikai játék” névvel megtalálható logikai játék adatlapjára általában a következő keresőkifejezésekkel lelnek rá vevőink: logikus gondolkodást fejlesztő játék, készségfejlesztő játék, képességfejlesztő játék, logikai feladványok, fejtörő, labirintus játékok, egyszemélyes játék, logikai játékok, logikus gondolkodást fejlesztő játékok. Hasonló típusú kulcsszavak, amelyek szintén segítségre lehetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, például a következők lehetnek: fejtörők, logikát fejlesztő játékok, egyedül játszható játékok, készségfejlesztő játékok, gyerekjátékok, egyedül játszható játék, képességfejlesztő játékok, logikai feladatok. A fenti logikai játék egyebek mellett a „Játékkategóriák > Fejlesztőjáték > Érzékelés fejlesztése” elnevezésű termékkategóriában,továbbá a „Játékkategóriák > Fejlesztőjáték” nevű termékkategóriában érhető el. A következő termékcímkéket választva még több, hasonló logikai játék termékadatlapja között lehet válogatni. A logikai játék címkére kattintva például több mint 243 különféle gyerekjáték között böngészhetnek a hasznos és érdekes játékot kereső szülők vagy nagyszülők, továbbá gyerekek számára egyedi és minőségi ajándékot kereső vásárlók.

SAPI hírlevél modul
Szállítás & fizetés

Ekkorra érkezhet hozzád: Minden terméknél pontosan feltüntetve

általában 1 munkanap, de a megnövekedett forgalom miatt késések előfordulhatnak - Házhoz szállítva; GLSPontra,postán maradón; személyes átvétellel 

Fizetés történhet:
átutalással, utánvéttel, bankkártyás fizetéssel
Szállítási költségek:
990 Ft (+200 Ft utánvét esetén)
20.000 Ft felett INGYENES szállítás

(Kivétel: bútor, tornatermi berendezés, nagyméretű fejlesztő,játszótéri eszközök
Ezek esetében a várható költségről emailben, előre tájékoztatunk)
Részletek itt >>

Díjnyertes játékok