A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Titkok temploma – Smartgames logikai játék

Youtube videók

Ár:
4.990 Ft
Cikkszám: 53
Gyártó: Smartgames
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 50
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2021. március 05.
A falak mozognak, meneküljünk a labirintusból! Ebben a labirintusban a falak folyamatosan mozognak. Egy rossz lépés és mindjárt te leszel a krokodilok vacsorája. Csak egy nagyon okos felfedező tud kijutni a labirintusból! Ebben a készségfejlesztő gyerekjátékban az elemeket kell tologatnod, hogy Indiana Jones kiszabaduljon a Titkok templomából. Részleteket lásd lenn... Ajánlott:7 éves kortól

Ide kattintva még több egyszemélyes játékot talál. 

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

Ebben a labirintusban a falak folyamatosan mozognak. Egy rossz lépés és mindjárt te leszel a krokodilok vacsorája. Csak egy nagyon okos felfedező tud kijutni a labirintusból!  A kisméretű játékok újabb tagja az IndianaJones-osidőket eleveníti fel. Az elemek a tálcában csúsztathatóak, elmozdíthatóak - vagy a falak mozognak vagy IndianaJones sétál . A nem is olyan egyszerűen elérhető célhoz megfelelő előretervezés és kombinációs képesség szükséges.

 

Ügyelve az elemeken található jelekre, rakd fel a feladványt a tálcára. Figyelj arra, hogy a falak merre állnak. 

 


 

 


Helyezd fel Indiana Jonest a tálcára, és most keress neki menekülési utat. Bármelyik falat, elemet arrébb tolhatod, majd vissza is akár. Elforgatnod és a tálcából kivenned nem lehet. Ha a falakat mozgatod a felfedezőnek állnia kell.

 


 

 


Ügyesen tologattad az elemeket, kimenekült a labirintusból Indiana Jones.

 


 

  

Gyártó Smartgames
Játékosok száma 1
Jelleg Logikai készségfejlesztő gyermekjáték
Fejleszti térlátást, logikai gondolkodást, memóriát, probléma megoldó képességet, kombinációs készséget, rugalmas gondolkodást, koncentrációt, megfigyelő képességet, rendszerező képességet, forma felismerést, ábraolvasást, finommotoros készségeket, megosztott figyelmet, rész- egész megfeleltetését, méretek és arányok viszonyítását, önálló feladat megoldást, önálló ellenőrzést

Vélemények

5.00
3 értékelés
5
(3)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2021. 01. 04.
Nagyon tetszett 7 éves unokámnak!
| 5 / 5 csillag!
2020. 12. 25.
Nagyon klassz játék. Gondolkodásra ösztönöz, kihívás és jókedv, ha sikerül a kijutás.
| 5 / 5 csillag!
2018. 09. 21.
A 9 éves unokaöcsémnek vásároltuk a játékot, mert a smartgames játékokban még sosem csalódtunk, több nehézségi fokozat van, ezért az egész család élvezi a játékot. Fejleszti a logikai gondolkodást és újabb és újabb kihívást jelent. Máskor is innen vásárolunk hasonló terméket. És két nappal a rendelés után is megérkezett a csomag.

Karácsony közeledtével ajánljuk még a szülők vagy az egyedi és érdekes karácsonyi ajándékokat kereső vásárlók szíves figyelmébe a felsősők kedvenc játékait bemutató karácsonyi ajándék ötleteinket, melyek a „Top ajándék ötletek karácsonyra nyolcéves gyermekeknek” oldalon találhatóak. Ezen az oldalon egyebek mellett azok a logikai játékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, melyeket a korábbi évek során, a karácsonyi ünnepek tájékán a legtöbbször választottak ki ajándékként.

Kreatív és fejlesztő játék webáruházunkban „Titkok temploma – Smartgames logikai játék” terméknévvel listázott logikai játék oldalára leginkább a következő keresőkifejezésekkel lelnek rá vevőink: gyermekjátékok, egyedül játszható játékok, labirintus játékok, labirintusos játékok, egyszemélyes játékok, logikus gondolkodást fejlesztő játék, logikát fejlesztő játék, készségfejlesztő játék, egyszemélyes játék. Hasonló típusú szavak, amelyek szintén segíthetnek a legjobb gyerekjátékok megtalálásában, például a következők lehetnek: logikát fejlesztő játékok, képességfejlesztő játékok, logikai játékok, labirintus játék, egyedül játszható játék, fejtörők, játék, gyerekjátékok. A fenti logikai játék egyebek mellett az „Életkor szerint > Játékok tinédzserereknek 13-14-15-16-17 éveseknek” elnevezésű kategóriában illetve a „Bizonyítvány ” nevű kategóriában található meg. A következő termékcímkéket választva még több, hasonló logikai játék termékadatlapja tekinthető meg. A logikai feladványok címkére kattintva pl. több mint 172 különféle gyerekjáték között válogathatnak az érdekes és hasznos játékot kereső szülők, nagyszülők, továbbá egyedi és minőségi ajándékot kereső vásárlók.

Vásárlóink a Titkok temploma – Smartgames logikai játék termékkel egyszerre leggyakrabban a következő termékeket választották még: • Szorzókör • Grabolo – Gyorsasági társasjáték • IQ-Fit – 3D-s logikai játék a Smartgames-től • Chocolate fix (új kiadás) – Sudoku jellegű játék • Cubissimo – Fejtörő játék – djeco • Sztorikocka (Story Cubes) – Kommunikációs társasjáték • Sztorikocka cselekvésekkel – Story Cubes kommunikációs társasjáték • Asmodee Dobble kártyajáték – Készségfejlesztő játék • Pingvincsúszda – Egyszemélyes SmartGames logikai játék • Tojó-toló (Chicken Shuffle) – Smartgames tologatós logikai játék.