A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Titkok temploma – Smartgames logikai játék

Youtube videók

Ár:
4.990 Ft
Cikkszám: 53
Gyártó: Smartgames
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 50
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. szeptember 23.
A falak mozognak, meneküljünk a labirintusból! Ebben a labirintusban a falak folyamatosan mozognak. Egy rossz lépés és mindjárt te leszel a krokodilok vacsorája. Csak egy nagyon okos felfedező tud kijutni a labirintusból! Ebben a készségfejlesztő gyerekjátékban az elemeket kell tologatnod, hogy Indiana Jones kiszabaduljon a Titkok templomából. Részleteket lásd lenn... Ajánlott:7 éves kortól

Ide kattintva még több egyszemélyes játékot talál. 

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

Ebben a labirintusban a falak folyamatosan mozognak. Egy rossz lépés és mindjárt te leszel a krokodilok vacsorája. Csak egy nagyon okos felfedező tud kijutni a labirintusból!  A kisméretű játékok újabb tagja az IndianaJones-osidőket eleveníti fel. Az elemek a tálcában csúsztathatóak, elmozdíthatóak - vagy a falak mozognak vagy IndianaJones sétál . A nem is olyan egyszerűen elérhető célhoz megfelelő előretervezés és kombinációs képesség szükséges.

 

Ügyelve az elemeken található jelekre, rakd fel a feladványt a tálcára. Figyelj arra, hogy a falak merre állnak. 

 


 

 


Helyezd fel Indiana Jonest a tálcára, és most keress neki menekülési utat. Bármelyik falat, elemet arrébb tolhatod, majd vissza is akár. Elforgatnod és a tálcából kivenned nem lehet. Ha a falakat mozgatod a felfedezőnek állnia kell.

 


 

 


Ügyesen tologattad az elemeket, kimenekült a labirintusból Indiana Jones.

 


 

  

Gyártó Smartgames
Játékosok száma 1
Jelleg Logikai készségfejlesztő gyermekjáték
Fejleszti térlátást, logikai gondolkodást, memóriát, probléma megoldó képességet, kombinációs készséget, rugalmas gondolkodást, koncentrációt, megfigyelő képességet, rendszerező képességet, forma felismerést, ábraolvasást, finommotoros készségeket, megosztott figyelmet, rész- egész megfeleltetését, méretek és arányok viszonyítását, önálló feladat megoldást, önálló ellenőrzést

Vélemények

5.00
1 értékelés
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2018. 09. 21.
A 9 éves unokaöcsémnek vásároltuk a játékot, mert a smartgames játékokban még sosem csalódtunk, több nehézségi fokozat van, ezért az egész család élvezi a játékot. Fejleszti a logikai gondolkodást és újabb és újabb kihívást jelent. Máskor is innen vásárolunk hasonló terméket. És két nappal a rendelés után is megérkezett a csomag.

Az ünnepek közeledtével ajánljuk még a szülők és nagyszülők vagy az ötletes és praktikus karácsonyi ajándékokat kereső érdeklődők figyelmébe az alsó tagozatosok kedvenc játékait bemutató karácsonyi ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándék ötletek kilencéves gyerekeknek” oldalon találhatóak. Ebben a termékkategóriában egyebek mellett azok a logikai játékok és gyerekjátékok találhatóak, melyeket a korábbi évek során, karácsony alkalmából a legtöbbször választottak ki ajándékként.

Kreatív játék webáruházunkban „Titkok temploma – Smartgames logikai játék” terméknévvel megtalálható logikai játék adatlapjára jellemzően a következő keresőkifejezésekkel találnak rá látogatóink: logikai feladatok, logikát fejlesztő játékok, egyszemélyes játék, logikus gondolkodást fejlesztő játék, gyermekjátékok, egyszemélyes játékok, fejtörők, fejtörő. Hasonló típusú szavak, amelyek még segíthetnek a legjobb gyerekjátékok kiválasztásában, példának okáért a következők lehetnek: labirintus játékok, képességfejlesztő játék, labirintusos játékok, képességfejlesztő játékok, labirintus játék, logikai feladványok, logikát fejlesztő játék, logikus gondolkodást fejlesztő játékok, készségfejlesztő játék. A fenti termék többek között az „Életkor szerint > Társasjátékok felnőtteknek” termékkategóriában illetve az „Életkor szerint > Játékok tinédzserereknek 13-14-15-16-17 éveseknek” elnevezésű termékkategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkéket választva számtalan további, hasonló logikai játék között lehet válogatni. A labirintusos játék kulcsszóra kattintva pl. több mint 9 különféle gyerekjáték között válogathatnak a hasznos és érdekes játékot kereső szülők, nagyszülők, továbbá gyerekek számára minőségi és egyedi ajándékot kereső vásárlók.