A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Cube Puzzler Go – Smartgames logikai játék

Youtube videók

Ár:
4.990 Ft
Cikkszám: 8272
Gyártó: Smartgames
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 50
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. szeptember 29.
Oldj meg különböző kihívásokat a Cube Puzzler Go füzet segítségével. Szükséged lesz a térbeli megfigyelőképességedre rendszerező képességedre valamint formafelismerésedre.

Ide kattintva még több egyszemélyes játékot talál. 

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

Korosztály: 8 éves kortól
A doboz tartalmaz:
     -1 db átlátszó kockát, mint tároló tok és játéktábla,
     -7 db színes puzzle-t,
     -80 kihívást és megoldást tartalmazó füzetet.

Játék menete: 

1. lépés Mielőtt elkezdené: Nyissa ki az átlátszó tokot, és nyissa ki egy asztalra,
hogy létrehozzon egy V-alakú játéktáblát, amely 45 ° -os szögben van.
 
2. Lépés

Válasszon ki egy kihívást, és helyezze a 7 puzzle-darabot az átlátszó tálcára egy kocka létrehozásához.
 Minden 7 darabot minden kihívásnál fel kell használni.

3. Lépés
Megtalálta a helyes megoldást, amikor egy teljes kockát hoz létre az összes négyzettel azonos színnel, ahogyan azt a kihívás mutatja.
Csak egy megoldás létezik, amely megtalálható a kihívás kiadványának végén.

Gyártó Smartgames
Játékosok száma 1 játékos
Jelleg tetriszjellegű logikai-ügyességi fejlesztőjáték
Fejleszti térlátást, logikai gondolkodást, problémamegoldóképességet, kombinációs készséget, koncentrációt, megfigyelőképességet, rendszerező képességet, formafelismerést, színfelismerést,téri tájékozódást, finommotoros készségeket,önálló feladat megoldást,irányok felismerését,önálló ellenőrzést,okosítójáték

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Az ünnepek előtt ajánljuk még a szülők vagy az egyedi és érdekes karácsonyi ajándékokat kereső látogatók figyelmébe az iskolások legnépszerűbb játékait összegyűjtő karácsonyi ajándékötleteinket, melyek a „Top ajándék ötletek karácsonyra nyolcéves iskolásoknak” oldalon találhatóak. Ezen az oldalon egyebek mellett azok a logikai játékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, amiket tavaly, a karácsonyi ünnepek tájékán a legtöbbször vásároltak ajándékként.

Kreatív játék webshopunkban „Cube Puzzler Go – Smartgames logikai játék” névvel megtalálható logikai játék adatlapjára jellemzően a következő kulcsszavakkal találnak rá vevőink: logikát fejlesztő játék, gyermekjáték, játékok utazáshoz, logikát fejlesztő játékok, térbeli játék, logikus gondolkodást fejlesztő játék, gyerekjátékok, játékok, térlátást fejlesztő játékok. Hasonló témájú kifejezések, melyek szintén segíthetnek a legjobb gyerekjátékok megtalálásában, pl. a következők lehetnek: utazós játékok, térbeli játékok, képességfejlesztő játék, játék, utazó játék, logikai játékok, úti játékok. A fenti termék egyebek mellett az „Életkor szerint > Játékok tinédzserereknek 13-14-15-16-17 éveseknek” elnevezésű kategóriában,továbbá az „Intézményeknek > Térbeli tájékozódás” nevű termékkategóriában érhető el. A következő termékcímkéket választva még több, hasonló logikai játék tekinthető meg. A logikai játék címkére kattintva például több mint 295 különféle gyerekjáték között választhatnak az érdekes és hasznos játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá gyerekek számára minőségi és egyedi ajándékot kereső érdeklődők.