Phlat Ball: Flash frizbi labda - piros-fekete

Nincs raktáron

Dobd el frizbiként és kapd el labadként! A Phalt Ball színes kínálata közt most mindenki megtalálhatja a kedvencét! Ez a fekete-piros Flash frizbi a legmenőbb LED-és fényhatásokat kapta.


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
5 990 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 599 Ft
Hasonló termékek ajánlója

Az ünnepek előtt ajánlanánk a szülőknek és nagyszülőknek vagy a minőségi és hasznos kedvelt ajándékokat kereső vásárlóknak a kisiskolások kedvenc játékait összegyűjtő kedvelt ajándék ötleteinket, melyek a „Top ajándék ötletek ünnepekra 6 éves gyermekeknek” oldalon tekinthetőek meg. Ebben a termékkategóriában többek között azok a kültéri játékok és gyerekjátékok találhatóak, amiket tavaly, ünnepek alkalmából a legtöbbször választottak ki ajándékként.

Fejlesztő játék webshopunkban „Phlat Ball: Flash frizbi labda - piros-fekete” névvel megtalálható kültéri játék oldalára általában a következő kifejezésekkel találnak rá vásárlóink: készségfejlesztő játék, kerti játékok, kültéri játékok, készségfejlesztő játékok, gyermekjátékok. Hasonló témájú keresőkifejezések, melyek szintén segítségre lehetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, példának okáért a következők lehetnek: udvari játékok, kerti játék, játék, képességfejlesztő játékok, labda. A fenti termék többek között a „Márkák > EPEE” elnevezésű kategóriában,  „Életkor szerint > Játékok 8-9-10-11-12 éveseknek” elnevezésű kategóriában és a ,,Játékkategóriák > Sport, mozgásfejlesztő játékok" nevű kategóriában érhető el. A következő termékcímkéket választva még több, hasonló kültéri játék tekinthető meg. A kültéri játék kulcsszóra kattintva pl. körülbelül 466 különböző gyerekjáték között böngészhetnek a hasznos és érdekes játékot kereső szülők vagy nagyszülők, továbbá gyerekek számára egyedi és minőségi ajándékot kereső érdeklődők.