A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Pengoloo– Fejlesztő társasjáték ovisoknak

Ár:
8.190 Ft
Cikkszám: 1555
Gyártó: Blue Orange
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 82
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. július 14.

Tojásvadászat a Déli-sark pingvinjeivel! Légy Te a legügyesebb, aki megtalálja, hogy a 6 különböző színű tojásból melyik színt melyik pingvin rejtette el! Memorizálj, dobj, kutass! Mókás, vidám társasjáték óvodásoknak.

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

Pengoloo társasjáték az amerikai Blue Orange kiadó játéka óvodásoknak.

A játékban minden játékos kap egy saját jéghegyet, amely valójában pontozó tábla. A 2 dobókockával dobott színeknek megfelelő tojásokat kell megtalálni. Minden tojást előzőleg 1-1 pingvinnel letakartunk. A gyerekek a felfordított pingvin alatt rejlő tojásokat meg kell, hogy mutassák társaiknak, és ha ott van a dobott szín felrakhatják a saját jéghegyükre. Vajon ki lesz az első, akinek sikerül 6 tojást összegyűjteni?

A játékot több variációban is játszhatjuk.

- A játékosok nem csak az asztalról gyűjthetnek be pingvineket a tojásokkal, hanem elvehetik a játékostársaik jéghegyéről is, ha emlékeznek rá, hogy melyik pingvin rejti ott a tojást.
- Játszhatjuk úgy is, hogy csak a megtalált tojást tesszük fe a jéghegyre, ezáltal a pingvinek száma nem csökken az asztalon...legfeljebb van olyan pinvin, ami már csak csali!
- Az ügyesebbek a játék nehezítésére, amikor befejezték lépésüket egy pingvin helyét megváltoztathatják az asztalon. stb.

 


 
 


 

Gyártó Blue Orange
Játékosok száma 2-4 fő
Játékosok száma 2-4 játékos
Korosztály 4 éves kortól ajánljuk
Jelleg memóriát fejlesztő társasjáték
Fejleszti megfigyelést, színfelismerést,rendszerező képességet,vizuális differenciálást,önellenőrzést

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Az ünnepek közeledtével ajánlanánk a kedves nagyszülőknek és szülőknek vagy az egyedi és érdekes karácsonyi ajándékokat kereső látogatóknak a középső csoportos óvodások legnépszerűbb játékait bemutató karácsonyi ajándék ötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándékötletek négyéves óvodásoknak” oldalon találhatóak. Ebben a termékkategóriában többek között azok a társasjátékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, amiket a korábbi évek során, a karácsonyi ünnepek tájékán a legtöbbször választottak ki ajándékozás céljából.

Fejlesztő játék webáruházunkban „Pengoloo– Fejlesztő társasjáték ovisoknak” névvel megtalálható társasjáték termékadatlapjára leginkább ezekkel a kifejezésekkel lelnek rá látogatóink: társasjátékok, társasok óvodásoknak, képességfejlesztő játék, készségfejlesztő játékok, ovis társasjátékok, gyermekjáték, társasok, készségfejlesztő játék, memória játékok, társas játék. Hasonló típusú keresőkifejezések, amelyek szintén segítségre lehetnek a legjobb gyerekjátékok kiválasztásában, például a következők lehetnek: társas, képességfejlesztő játékok, gyermekjátékok, memória játék, óvodás társasjátékok, társasjáték gyerekeknek, gyerek társasjáték, ovis társasok, gyerekjátékok. A fenti társasjáték egyebek mellett az „Intézményeknek > Érzékelés fejlesztése” kategóriában illetve az „Életkor szerint > Játékok 3-4 éves ovisoknak > Játék 3-4 éves kisfiúknak” nevű termékkategóriában érhető el. A következő termékcímkéket választva még több, hasonló társasjáték termékadatlapja között lehet válogatni. A memóriafejlesztő játék címkére kattintva pl. több mint 49 különféle gyerekjáték között böngészhetnek az érdekes és hasznos játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá egyedi és minőségi ajándékot kereső látogatók.