Nyálkendő - Óceán fehér - Little Dutch

Raktáron

Pihe-puha fehér nyálkendő óceán élővilága mintával ellátott, prémium minőségű. Nem csupán nyálkendőként, sálként is használható. 

 


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ajánlott korosztály
Ekkorra érkezhet hozzád
2022.01.25
2 990 Ft
A termék után járó hűségpontok: 30 Ft
Nyomtat
Kérdés a termékről
Hasonló termékek ajánlója

Karácsony közeledtével ajánljuk még a kedves nagyszülők és szülők illetve az ötletes és praktikus karácsonyi ajándékokat kereső vásárlók figyelmébe a párhónapos kisgyerekek kedvenc játékait összegyűjtő karácsonyi ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándékötletek egyéves babáknak” című oldalon találhatóak. Ebben a termékkategóriában többek között azok a babaápolási termékek, és babajátékok találhatóak, melyeket tavaly, a karácsonyi ünnepek előtt a legtöbbször vásároltak ajándékként.

 

Játék webáruházunkban „Nyálkendő - Óceán fehér - Little Dutch” elnevezéssel megtalálható nyálkendő termékadatlapjára általában a következő keresőkifejezésekkel lelnek rá vásárlóink: babagondozás, etetés. Hasonló típusú szavak, amelyek még segítségre lehetnek a legjobb gyerekjátékok megtalálásában, példának okáért a következők lehetnek: cumisüvegek. A fenti termék egyebek mellett a „Márkák > Little Dutch” elnevezésű termékkategóriában illetve az „Életkor szerint > Babajátékok 0-1 éveseknek > Babajáték 0-1 éveseknek” elnevezésű kategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkéket választva még több, hasonló babajáték tekinthető meg. Az evőeszköz címkére kattintva például több különféle babagondozási eszköz, és gyerekjáték között választhatnak az érdekes és hasznos játékot kereső szülők, nagyszülők, továbbá egyedi és minőségi ajándékot kereső vásárlók.