Little Dutch - Nyálkendő - Óceán fehér

Nincs raktáron

Pihe-puha fehér nyálkendő óceán élővilága mintával ellátott, prémium minőségű. Nem csupán nyálkendőként, sálként is használható. 

 


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ajánlott korosztály
2 990 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 299 Ft
Hasonló termékek ajánlója

Az ünnepek és a vásárlás közeledtével ajánljuk még a kedves nagyszülők és szülők illetve az ötletes és praktikus kedvelt ajándékokat kereső vásárlók figyelmébe a párhónapos kisgyerekek kedvenc játékait összegyűjtő kedvelt ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándékötletek egyéves babáknak” című oldalon találhatóak. Ebben a termékkategóriában többek között azok a babaápolási termékek, és babajátékok találhatóak, melyeket tavaly, a kedvelt ünnepek előtt a legtöbbször vásároltak ajándékként.

 

Játék webáruházunkban „Nyálkendő - Óceán fehér - Little Dutch” elnevezéssel megtalálható nyálkendő termékadatlapjára általában a következő keresőkifejezésekkel lelnek rá vásárlóink: babagondozás, etetés. Hasonló típusú szavak, amelyek még segítségre lehetnek a legjobb gyerekjátékok megtalálásában, példának okáért a következők lehetnek: cumisüvegek. A fenti termék egyebek mellett a „Márkák > Little Dutch” elnevezésű termékkategóriában illetve az „Életkor szerint > Babajátékok 0-1 éveseknek > Babajáték 0-1 éveseknek” elnevezésű kategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkéket választva még több, hasonló babajáték tekinthető meg. Az evőeszköz címkére kattintva például több különféle babagondozási eszköz, és gyerekjáték között választhatnak az érdekes és hasznos játékot kereső szülők, nagyszülők, továbbá egyedi és minőségi ajándékot kereső vásárlók.