Mozaikkép készítő -Balerinák- Sycomore

Nincs raktáron

Készíts mozaik lapokból szépséges Balerinákat  A készlet segítségével csodás képeket készíthetsz, melyeket a szobád falára is kitehetsz, de ajándékba is adhatsz.


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 1.290 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ajánlott korosztály
7 190 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 719 Ft
Hasonló termékek ajánlója

Az ünnepek és a vásárlás közeledtével ajánlanánk figyelmébe a szülőknek illetve az ötletes és praktikus kedvelt ajándékokat kereső érdeklődőknek a nagycsoportos ovisok legnépszerűbb játékait bemutató kedvelt ajándék ötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándékötletek 6 éves gyermekeknek” oldalon találhatóak. Ebben a termékkategóriában többek között azok a kreatív játékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, amiket a korábbi évek során, ünnepek alkalmából a legtöbbször választottak ki ajándékként.

Kreatív játék webshopunkban „Mozaikkép készítő -Balerinák- Sycomore” terméknévvel megtalálható kreatív játék termékadatlapjára leginkább a következő keresőkifejezésekkel lelnek rá vevőink: mozaik játékok, játékok, képkészítő játékok, képkirakó játékok, alkotó játékok, mozaikos játék, gyerekjátékok, készségfejlesztő játék, képességfejlesztő játékok. Hasonló témájú kifejezések, melyek még segíthetnek a legjobb gyerekjátékok megtalálásában, pl. a következőek lehetnek: kreativitást fejlesztő játékok, képalkotó játékok, képkészítő játék, kreatív játékok, gyermekjáték, képkészítő készlet, készségfejlesztő játékok, játék. A fenti kreatív játék többek között a „Karácsonyi ajándékötletek” termékkategóriában,továbbá a „Játékkategóriák > Játékok lányoknak” elnevezésű, és az „Életkor szerint > Játékok 5-6-7 éveseknek > Játék 5-6-7 éves lányoknak” kategóriában található meg. Az alább felsorolt termékcímkéket választva jónéhány további, hasonló kreatív játék között lehet böngészni. A képalkotó játék címkére kattintva pl. körülbelül 368 különböző gyerekjáték között válogathatnak az érdekes és hasznos játékot kereső szülők vagy nagyszülők, továbbá gyerekek számára minőségi és egyedi ajándékot kereső érdeklődők.