Mozaikkép készítő Pillangók- Sycomore

Raktáron

Készíts mozaik lapokból szépséges pillangókat!  A készlet segítségével csodás képeket készíthetsz, melyeket a szobád falára is kitehetsz, de ajándékba is adhatsz.


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Rendelj ::-n belül és még ma átadjuk a futárnak!
Ajánlott korosztály
Ekkorra érkezhet hozzád

Szállítási idő a raktáron lévő termékeknél 12 óráig leadott rendelések esetén: 1 munkanap.

2023.02.09
5 660 Ft
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 566 Ft
Hasonló termékek ajánlója

Az ünnepek és a vásárlás közeledtével ajánljuk még a kedves szülők illetve az egyedi és érdekes kedvelt ajándékokat kereső látogatók szíves figyelmébe a nagycsoportos óvodások legkedveltebb játékait bemutató kedvelt ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándék ötletek 7 éves gyermekeknek” oldalon találhatóak. Ezen az oldalon egyebek mellett azok a kreatív játékok és gyerekjátékok találhatóak, amiket a korábbi évek során, ünnepek előtt a legtöbbször választottak ki ajándékként.

Játék webshopunkban „Mozaikkép készítő Pillangók- Sycomore” elnevezéssel megtalálható kreatív játék termékadatlapjára általában a következő keresőkifejezésekkel lelnek rá vevőink: képkészítő játékok, képkészítő játék, képkirakó játék, alkotó játékok, képkészítő készlet, képkirakó játékok, gyerekjátékok, játékok. Hasonló típusú szavak, melyek még segíthetnek a legjobb gyerekjátékok kiválasztásában, példának okáért a következőek lehetnek: gyermekjáték, kreativitást fejlesztő játék, kreativitást fejlesztő játékok, játék, alkotó játék, képességfejlesztő játék, mozaikos játékok, képkészítő készletek. A fenti kreatív játék egyebek mellett a „Márkák > Sycomore” kategóriában, és az „Életkor szerint > Játékok 8-9-10-11-12 éveseknek > Játék 8-9-10-11-12 éves lányoknak” elnevezésű termékkategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkéket választva számos további, hasonló kreatív játék tekinthető meg. A kreatív játék kulcsszóra kattintva például több mint 1336 különböző gyerekjáték között válogathatnak az érdekes és hasznos játékot kereső szülők vagy nagyszülők, továbbá gyerekek számára minőségi és egyedi ajándékot kereső érdeklődők.

Mozaikkep_keszito_Pillangók_Sycomore
Mozaikkép készítő Pillangók- Sycomore
5 660 Ft