Mozaikkép készítő Pillangók- Sycomore

Nincs raktáron

Készíts mozaik lapokból szépséges pillangókat!  A készlet segítségével csodás képeket készíthetsz, melyeket a szobád falára is kitehetsz, de ajándékba is adhatsz.


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ajánlott korosztály
4 990 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 250 Ft
Nyomtat
Kérdés a termékről
Hasonló termékek ajánlója

Az ünnepek és a vásárlás közeledtével ajánljuk még a kedves szülők illetve az egyedi és érdekes kedvelt ajándékokat kereső látogatók szíves figyelmébe a nagycsoportos óvodások legkedveltebb játékait bemutató kedvelt ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándék ötletek 7 éves gyermekeknek” oldalon találhatóak. Ezen az oldalon egyebek mellett azok a kreatív játékok és gyerekjátékok találhatóak, amiket a korábbi évek során, ünnepek előtt a legtöbbször választottak ki ajándékként.

Játék webshopunkban „Mozaikkép készítő Pillangók- Sycomore” elnevezéssel megtalálható kreatív játék termékadatlapjára általában a következő keresőkifejezésekkel lelnek rá vevőink: képkészítő játékok, képkészítő játék, képkirakó játék, alkotó játékok, képkészítő készlet, képkirakó játékok, gyerekjátékok, játékok. Hasonló típusú szavak, melyek még segíthetnek a legjobb gyerekjátékok kiválasztásában, példának okáért a következőek lehetnek: gyermekjáték, kreativitást fejlesztő játék, kreativitást fejlesztő játékok, játék, alkotó játék, képességfejlesztő játék, mozaikos játékok, képkészítő készletek. A fenti kreatív játék egyebek mellett a „Márkák > Sycomore” kategóriában, és az „Életkor szerint > Játékok 8-9-10-11-12 éveseknek > Játék 8-9-10-11-12 éves lányoknak” elnevezésű termékkategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkéket választva számos további, hasonló kreatív játék tekinthető meg. A kreatív játék kulcsszóra kattintva például több mint 1336 különböző gyerekjáték között válogathatnak az érdekes és hasznos játékot kereső szülők vagy nagyszülők, továbbá gyerekek számára minőségi és egyedi ajándékot kereső érdeklődők.