Pasztell színű fa gyöngykészlet - Sycomore

Raktáron

Gyöngyfűzésre fel!

Fából készült gyöngyök. A készlet 300 db gyöngyöt tartalmaz 6 féle pasztell színben. A szetthez tartozik egy 5 méter hosszú zsinór is, amire felfűzheted a gyöngyöket. Meseszép ékszereket tudsz belőlük készíteni. 


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Rendelj ::-n belül és még ma átadjuk a futárnak!
Ajánlott korosztály
Ekkorra érkezhet hozzád

Szállítási idő a raktáron lévő termékeknél 12 óráig leadott rendelések esetén: 1 munkanap.

2023.03.24
8 880 Ft
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 888 Ft
Hasonló termékek ajánlója

Az ünnepek és a vásárlás közeledtével ajánlanánk a kedves szülőknek és nagyszülőknek vagy az egyedi és érdekes kedvelt ajándékokat kereső látogatóknak a kisiskolás gyerekek legkedveltebb játékait összegyűjtő kedvelt ajándék ötleteinket, melyek a „Top ajándék ötletek ünnepekra 7 éves gyermekeknek” című oldalon találhatóak. Ebben a termékkategóriában egyebek mellett azok a kreatív játékok és gyerekjátékok találhatóak, amiket a korábbi évek során, a kedvelt ünnepek előtt a legtöbbször vásároltak ajándékként.


Fejlesztő játék webáruházunkban „Pasztell színű fa gyöngykészlet - Sycomore” elnevezéssel listázott kreatív játék termékadatlapjára jellemzően a következő kulcsszavakkal találnak rá vevőink: játékok, fa játékok, gyerekjátékok, kreativitást fejlesztő játék, képességfejlesztő játékok, fajátékok, kreatív játékok, képességfejlesztő játék, fából készült játékok. Hasonló témájú szavak, amelyek szintén segíthetnek a megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, pl. a következők lehetnek: készségfejlesztő játék, kreativitást fejlesztő játékok, játék, fűzögetős játékok, fa játék, fűzőcskés játék, fűzögetős játék. A fenti termék többek között az „Életkor szerint > Játékok 5-6-7 éveseknek > Játék 5-6-7 éves lányoknak” kategóriában illetve a „Játékkategóriák > Kreatívjáték” elnevezésű kategóriában található meg. A következő termékcímkéket választva jónéhány további, hasonló kreatív játék termékadatlapja között lehet böngészni. A fajáték kulcsszóra kattintva pl. több mint 537 különböző gyerekjáték között válogathatnak az érdekes és hasznos játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá minőségi és egyedi ajándékot kereső vásárlók.

Pasztell_szinu_fa_gyongykeszlet_Sycomore
Pasztell színű fa gyöngykészlet - Sycomore
8 880 Ft