Mozaikkép készítő Ölelkező állatok- Sycomore

Raktáron

Ragaszd a mozaikokat a helyükre és máris gyönyörködhetsz a képedben! Ezzel a készlettel 3 csodaszép állatos képet készíthetsz, melyekkel a szobád falát dekorálhatod, de akár ajándékba is adhatod őket.

Készen állsz az alkotásra?


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ajánlott korosztály
Ekkorra érkezhet hozzád
2022.01.20
2 990 Ft
A termék után járó hűségpontok: 30 Ft
Nyomtat
Kérdés a termékről
Hasonló termékek ajánlója

Az ünnepek előtt ajánlanánk figyelmébe a szülőknek illetve az ötletes és praktikus karácsonyi ajándékokat kereső vásárlóknak a nagycsoportos óvodások legnépszerűbb játékait összegyűjtő karácsonyi ajándék ötleteinket, melyek a „Top ajándékötletek karácsonyra 6 éves iskolásoknak” oldalon tekinthetőek meg. Ebben a termékkategóriában egyebek mellett azok a kreatív játékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, amiket tavaly, karácsony alkalmából a legtöbbször választottak ki ajándékozás céljából.

 

Kreatív és fejlesztő játék webáruházunkban „Mozaikkép készítő Ölelkező állatok- Sycomore” névvel megtalálható kreatív játék oldalára leginkább a következő kifejezésekkel lelnek rá vevőink: alkotó játékok, képkészítő játékok, gyerekjátékok, képkészítő készletek, gyermekjáték, játék, játékok, készségfejlesztő játék. Hasonló témájú kifejezések, melyek még segítségre lehetnek a megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, például a következők lehetnek: alkotó játék, képességfejlesztő játékok, kreatív játékok, kreativitást fejlesztő játék, készségfejlesztő játékok, gyermekjátékok. A fenti kreatív játék egyebek mellett a „Karácsonyi ajándékötletek” elnevezésű termékkategóriában,továbbá az „Életkor szerint > Játékok 5-6-7 éveseknek > Játék 5-6-7 éves lányoknak” nevű kategóriában található meg. A következő termékcímkékre kattintva még több, hasonló kreatív játék között lehet böngészni. A kreatív játék kulcsszóra kattintva példának okáért körülbelül 1336 különböző gyerekjáték között böngészhetnek az érdekes és hasznos játékot kereső szülők vagy nagyszülők, továbbá gyerekek számára egyedi és minőségi ajándékot kereső érdeklődők.