Mozaikkép készítő Ölelkező állatok- Sycomore

Előrendelhető

Ragaszd a mozaikokat a helyükre és máris gyönyörködhetsz a képedben! Ezzel a készlettel 3 csodaszép állatos képet készíthetsz, melyekkel a szobád falát dekorálhatod, de akár ajándékba is adhatod őket.

Készen állsz az alkotásra?


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ajánlott korosztály
Ha most rendeled, várhatólag megérkezhet hozzád

Szállítási idő az "előrendelhető" termékeknél: 4-21 munkanap,a termék beérkezésére várunk.

2023.03.31
3 510 Ft
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 351 Ft
Hasonló termékek ajánlója

Az ünnepek előtt ajánlanánk figyelmébe a szülőknek illetve az ötletes és praktikus kedvelt ajándékokat kereső vásárlóknak a nagycsoportos óvodások legnépszerűbb játékait összegyűjtő kedvelt ajándék ötleteinket, melyek a „Top ajándékötletek ünnepekra 6 éves iskolásoknak” oldalon tekinthetőek meg. Ebben a termékkategóriában egyebek mellett azok a kreatív játékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, amiket tavaly, ünnepek alkalmából a legtöbbször választottak ki ajándékozás céljából.

 

Kreatív és fejlesztő játék webáruházunkban „Mozaikkép készítő Ölelkező állatok- Sycomore” névvel megtalálható kreatív játék oldalára leginkább a következő kifejezésekkel lelnek rá vevőink: alkotó játékok, képkészítő játékok, gyerekjátékok, képkészítő készletek, gyermekjáték, játék, játékok, készségfejlesztő játék. Hasonló témájú kifejezések, melyek még segítségre lehetnek a megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, például a következők lehetnek: alkotó játék, képességfejlesztő játékok, kreatív játékok, kreativitást fejlesztő játék, készségfejlesztő játékok, gyermekjátékok. A fenti kreatív játék egyebek mellett a „Karácsonyi ajándékötletek” elnevezésű termékkategóriában,továbbá az „Életkor szerint > Játékok 5-6-7 éveseknek > Játék 5-6-7 éves lányoknak” nevű kategóriában található meg. A következő termékcímkékre kattintva még több, hasonló kreatív játék között lehet böngészni. A kreatív játék kulcsszóra kattintva példának okáért körülbelül 1336 különböző gyerekjáték között böngészhetnek az érdekes és hasznos játékot kereső szülők vagy nagyszülők, továbbá gyerekek számára egyedi és minőségi ajándékot kereső érdeklődők.

Mozaikkep_keszito_Olelkezo_allatok_Sycomore
Mozaikkép készítő Ölelkező állatok- Sycomore
3 510 Ft