Mágikus képkarc technika - Sycomore Artissimo

Raktáron

Varázsold elő a képeket!

A szett 10 képet tartalmaz. A készlethez tartozó kis fapálcika segítségével kell lekaparnod a felső réteget, mintha csak a pálcikával rajzolnál és máris előbukkanak a gyönyörű fémes színek. Az illusztrált útmutató segítségedre lesz az alkotásban. Kiváló ajándéknak is vagy dekorációnak. Fejleszti a kreatívitást és a finommotrikus készségeket. 

 


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ajánlott korosztály
Ekkorra érkezhet hozzád
2022.01.20
3 990 Ft
A termék után járó hűségpontok: 40 Ft
Nyomtat
Kérdés a termékről
Hasonló termékek ajánlója

A karácsonyi ünnepek közeledtével ajánljuk még a kedves nagyszülők és szülők vagy az egyedi és érdekes karácsonyi ajándékokat kereső vásárlók figyelmébe a kisiskolások legkedveltebb játékait összegyűjtő karácsonyi ajándékötleteinket, melyek a „Top ajándékötletek karácsonyra 5 éves gyerekeknek” oldalon tekinthetőek meg. Ezen az oldalon többek között azok a kreatív játékok és gyerekjátékok találhatóak, amiket a korábbi évek során, a karácsonyi ünnepek előtt a legtöbbször vásároltak ajándékként.

 

Játék webáruházunkban „Mágikus képkarc technika - Sycomore Artissimo” elnevezéssel listázott kreatív játék oldalára jellemzően a következő keresőkifejezésekkel lelnek rá vevőink: képkészítő készletek, képkirakó játékok, képalkotó játékok, készségfejlesztő játék, gyermekjátékok, képességfejlesztő játékok, képkészítő játékok. Hasonló típusú keresőkifejezések, amelyek szintén segítségre lehetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, pl. a következőek lehetnek: kreativitást fejlesztő játékok, képkirakó játék, kreativitást fejlesztő játék, készségfejlesztő játékok, alkotó játék, gyermekjáték, játékok. A fenti termék egyebek mellett a „Játékkategóriák > Kreatívjáték” elnevezésű kategóriában illetve az „Életkor szerint > Játékok 5-6-7 éveseknek” nevű kategóriában található meg. A következő termékcímkékre kattintva jónéhány további, hasonló kreatív játék tekinthető meg. A gyerekjáték kulcsszóra kattintva például több mint 6639 különféle gyerekjáték között választhatnak a hasznos és érdekes játékot kereső szülők vagy nagyszülők, továbbá egyedi és minőségi ajándékot kereső vásárlók.