5 (1 vélemény)

Mosquito djeco okosító társasjáték

Nincs raktáron

Felvenni egy almát, lecsapni egy moszkitót, egy méhecskét tenni a virágra? Mit is kell tennem? Nincs idő ezen gondolkozni! De az biztos, hogy neked kell az elsőnek lenni, aki megteszi! Gyors, szórakoztató, izgalmas fejlesztőjáték kicsiknek és nagyoknak egyaránt!
Részleteket lásd lent.
Ajánlott: 5 éves kortól 99 éves korig


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ajánlott korosztály
8 260 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 826 Ft
Hasonló termékek ajánlója

A kedvelt ünnepek előtt ajánljuk még a szülők és nagyszülők illetve az egyedi és érdekes kedvelt ajándékokat kereső látogatók szíves figyelmébe a gyerekek legnépszerűbb játékait bemutató kedvelt ajándék ötleteinket, melyek a „Top ajándék ötletek ünnepekra 7 éveseknek” című oldalon tekinthetőek meg. Ebben a termékkategóriában egyebek mellett azok a készségfejlesztő játékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, melyeket a korábbi évek során, ünnepek előtt a legtöbbször választottak ki ajándékozás céljából.

 

Játék webáruházunkban „Mosquito djeco okosító társasjáték” elnevezéssel listázott készségfejlesztő játék oldalára leggyakrabban a következő kifejezésekkel találnak rá látogatóink: készségfejlesztő játék, készségfejlesztő játékok, társasok óvodásoknak, gyermekjátékok, társas játék, gyerek társasjáték, gyerekjátékok, társas óvodásoknak, társasok. Hasonló témájú szavak, melyek még segíthetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, példának okáért a következőek lehetnek: társas, ovis társas, társas játékok, fejlesztő játékok, készségfejlesztő játékok, gyermekjáték, képességfejlesztő játékok, társasjáték gyerekeknek. A fenti készségfejlesztő játék többek között az „Életkor szerint > Játékok 8-9-10-11-12 éveseknek > Játék 8-9-10-11-12 éveseknek” termékkategóriában illetve az „Életkor szerint” nevű termékkategóriában található meg. A következő termékcímkéket választva még több, hasonló készségfejlesztő játék termékadatlapja között lehet böngészni. A társasjáték kulcsszóra kattintva pl. több mint 920 különböző gyerekjáték között böngészhetnek a hasznos és érdekes játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá gyerekek számára egyedi és minőségi ajándékot kereső érdeklődők.