A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Mágneses könyv - Tanulom az órát - Janod

Ár:
5.700 Ft
Cikkszám: 7860
Gyártó: Janod
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 58
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. július 16.
Mágneses könyv - Tanulom az órát - Janod - Mikor fogunk enni? Mi az a nap? Ennek a mágneses tanuló játéknak köszönhetően a kicsik mindent megtudnak az időről. 75 mágnesből és 8 kártyából áll.

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

. A játékkal megtervezhető, modellezhető a napi teendők, feladatok sorrendisége. Könnyen elsajátítható az idő fogalmának, múlásának rendszere. Remek utazó játék, hosszú autós utazásokhoz, vagy éppen várakozások alkalmával. Praktikus oktató játék a Janod-tól.

francia Janod márka játékai hosszúéves hagyományokkal rendelkeznek, emellett modern technológiával készültek és megfelelnek a mai gyerekek és szülők elvárásainak. Minden Janod játék bizonyos oktató jelleggel bír, mivel befolyásolják a gyermek optimális fejlődését. Pozitív hatással vannak a gyerekek mentális és fizikai fejlődésére. A játékkal való manipuláció közben fejlődik a gyermek finom motorikája és tapintási érzékenysége. Elmélkedve a játék következő lépésein logikus gondolkodásuk is fejlődik. Ez a Janod gyermekjáték remek társ hosszú utakra, hogy a gyerekek ne unatkozzanak, hanem rengeteg szórakozásban legyen részük.

A Janod társaság francia dizájnú minőségi játékokkal gazdagítja a piacot, melyek egyrészt játékosak, másrészt intelligenciafejlesztő játékok. A Janod gyerekjátékok megfelelnek a szigorú követelményeknek és előírásoknak, így biztos lehet benne, hogy gyermekei teljesen biztonságos légkörben játszanak és szórakoznak. Maximális biztonságon kívül a Janod játékokat vonzó kivitel is jellemzi, örömet és vidámságot szerezve ezzel a gyerekeknek világszerte. A Janod márka minőségét nemzetközi díjak is bizonyítják: PAL Awards és arany fokozat a Best Toy Award és Oppenheim Toy Portfolio Awardon belül.

Gyártó Janod
Játékosok száma 1-2 fő
Jelleg gyerekjáték
Fejleszti finommotorikát, fantáziát és kreativitás.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

A karácsonyi ünnepek előtt ajánljuk még a kedves szülők vagy az ötletes és praktikus karácsonyi ajándékokat kereső látogatók szíves figyelmébe a középső csoportos ovisok legnépszerűbb játékait összegyűjtő karácsonyi ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándékötletek 4 éves óvodásoknak” oldalon tekinthetőek meg. Ezen az oldalon többek között azok a játékok az órával és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, melyeket a korábbi évek során, karácsony tájékán a legtöbbször vásároltak ajándékozás céljából.

Kreatív és fejlesztő játék webáruházunkban „Mágneses könyv - Tanulom az órát - Janod” névvel megtalálható játék az órával oldalára leggyakrabban a következő kulcsszavakkal lelnek rá vevőink: készségfejlesztő játék, játékok, játék, óra tanulós játékok, játékok az órával. Hasonló típusú kifejezések, amelyek még segítségre lehetnek a legjobb gyerekjátékok kiválasztásában, példának okáért a következőek lehetnek: képességfejlesztő játékok, gyermekjátékok, órás játékok, mágneses játékok, gyerekjátékok, készségfejlesztő játékok. A fenti játék az órával egyebek mellett a „Játékkategóriák > Fejlesztőjáték > Figyelem és memória fejlesztés” kategóriában,továbbá a „Márkák > Janod” elnevezésű termékkategóriában található meg. Az alább felsorolt termékcímkékre kattintva még több, hasonló játék az órával adatlapja között lehet válogatni. A játék az órával kulcsszóra kattintva például körülbelül 18 különféle gyerekjáték között válogathatnak az érdekes és hasznos játékot kereső szülők vagy nagyszülők, továbbá minőségi és egyedi ajándékot kereső érdeklődők.