Loopy Looper Jump - Logikai fejlesztő játék

Raktáron

Ragadj meg egy Loopy Loopert és pörögj rá!

Itt az új őrület, a Loopy Looper narancssárga színű, Jump nevű változata. A golyót ügyesen kell pörgetni, hogy a golyó átugorjon a résen. Meg kell találnod a megfelelő ritmust minél hamarabb. 


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Rendelj ::-n belül és még ma átadjuk a futárnak!
Ajánlott korosztály
Ekkorra érkezhet hozzád

Szállítási idő a raktáron lévő termékeknél 12 óráig leadott rendelések esetén: 1 munkanap.

2023.03.21
2 700 Ft
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 270 Ft
Videó
Hasonló termékek ajánlója

Az ünnepek és a vásárlás közeledtével ajánlanánk a kedves szülőknek vagy az ötletes és praktikus kedvelt ajándékokat kereső érdeklődőknek a nagycsoportos óvodások legkedveltebb játékait bemutató kedvelt ajándék ötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándékötletek nyolcéves gyerekeknek” című oldalon találhatóak. Ebben a termékkategóriában egyebek mellett azok a kártyajátékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, amiket a korábbi évek során, a kedvelt ünnepek előtt a legtöbbször választottak ki ajándékként.

Játék webshopunkban „Loopy Looper Jump” névvel megtalálható logikai fejlesztő játék oldalára leggyakrabban a következő kifejezésekkel találnak rá látogatóink: logikai játékok, fejlesztő játékok, gyerekjátékok, fidget játékok.  A fenti logikai játék egyebek mellett a „Játékkategóriák > Logikai játékok” elnevezésű kategóriában, a „Márkák > Asmodee” nevű termékkategóriában és az ,,Életkor szerint > Játékok 8-9-10-11-12 éveseknek" nevű kategóriában érhető el. 

Loopy_Looper_Jump _Logikai_fejleszto_jatek
Loopy Looper Jump - Logikai fejlesztő játék
2 700 Ft