A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Deduction – Mágneses logikai utazójáték

Ár:
2.990 Ft
Cikkszám: 2548
Gyártó: Smartgames
Szerezhető hűségpontok: 0

Segíts a kacsaszülőknek, hogy a kiskacsák megtalálják a helyüket kacsamama mögött!  A Smart Games 2016-os újdonsága ez a mágneses úti játék, mely a logikai készségeket tornáztatja meg. Három különböző színű, és létszámú kacsacsaláddal játszhatsz, piros, sárga és zöld. El tudod helyezni a mágneses játéktáblán őket, hogy mindenki megtalálja a helyét? 
Ajánlott életkor: 5 éves kortól
A játék tartalma: egy mágneses játéktábla, 12 mágneses kacsa,48 feladvány és megoldása egy füzetben. 

Ide kattintva még több utazójátékot talál. 

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

A termék jelenleg nem kapható!
Kifutás dátuma:
2021-02-05

Játék bemutatása

A Logikacsalád a 2016. év egyik Smart Games újdonsága. A mágneses útijátékban 48 feladványkártya áll rendelkezésre, amely megmutatja a kezdő pozíciót, néhány kacsának elárulja a helyét. Hogy hová kerü a többi kiskacsa és kacsaszülő? Azt neked kell kikövetkeztetned. Ha jól gondolkodtál, a megoldást is le tudod ellenőrizni. Kiváló önálló játék utazáshoz is.

   

Válaszd ki a feladványt, amelyben színek és számok jelzik (a nehezebb verzióknál vagy csak szín vagy csak szám, tehát több lehetőségből neked kell rájönni) mely kacsákat kell induláshoz feltenned!
 


   

  Ha feltetted a kiinduló helyzetet, keresd meg a többi kacsa helyét is! Figyelned kell arra, hogy a különböző színnel jelölt családok együtt          maradjanak.Láncszerűen összekapaszkodnak kiskacsák.

A játékban figyelni kell, arra, hogy a családok különböző számúak. Van amelyik család 3-4-5 tagból áll. Úgy rendezd el őket, hogy mindenkinek legyen helye a tavacskában. 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Karácsony közeledtével ajánljuk még a kedves szülők illetve az ötletes és praktikus karácsonyi ajándékokat kereső érdeklődők figyelmébe a kisiskolás gyerekek legnépszerűbb játékait bemutató karácsonyi ajándék ötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándék ötletek 6 éves gyerekeknek” oldalon tekinthetőek meg. Ezen az oldalon többek között azok a logikai játékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, melyeket a korábbi évek során, a karácsonyi ünnepek előtt a legtöbbször vásároltak ajándékként.

Fejlesztő játék webáruházunkban „Deduction – Mágneses logikai utazójáték” terméknévvel listázott logikai játék termékadatlapjára általában a következő keresőkifejezésekkel találnak rá vásárlóink: logikus gondolkodást fejlesztő játékok, készségfejlesztő játékok, utazó játék, játékok, logikai feladatok, gyerekjátékok, fejtörők, fejtörő, egyszemélyes játék. Hasonló témájú kulcsszavak, amelyek szintén segítségre lehetnek a megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, pl. a következőek lehetnek: gyermekjáték, játék utazáshoz, logikai játékok, logikát fejlesztő játékok, logikát fejlesztő játék, utazó játékok, képességfejlesztő játék, úti játékok, logikus gondolkodást fejlesztő játék, egyedül játszható játékok. A fenti logikai játék többek között a „Játékkategóriák > Fejlesztőjáték, fejlesztő eszközök > Térbeli-síkbeli tájékozódás, környezetünk” elnevezésű kategóriában illetve az „Életkor szerint > Játékok 8-9-10-11-12 éveseknek > Játék 8-9-10-11-12 éves fiúknak” elnevezésű kategóriában található meg. A következő termékcímkékre kattintva számos további, hasonló logikai játék között lehet böngészni. A logikai játék címkére kattintva pl. körülbelül 367 különböző gyerekjáték között válogathatnak az érdekes és hasznos játékot kereső szülők vagy nagyszülők, továbbá minőségi és egyedi ajándékot kereső érdeklődők.

Vásárlóink a Deduction – Mágneses logikai utazójáték termékkel együtt legtöbbször a következő termékeket vásárolták még: » Difference Junior – Különbségvadászat » Pingvin Parádé (Magnetic Travel) – Logikai játék » Törpék – 3 szórakoztató oktató játék » Colori Duo – Memória játék » Színkép (Colour Code) – Smartgames fejlesztő játék » Vízi világ – Magnetic Travel úti játék » Ementáli – Magnetic Travel mágneses utazójáték » Játszva megismerjük... a színeket – Társas kirakójáték » Camelot Junior – Logikai építőjáték » Grabolo junior gyorsasági társasjáték.