Lego - Super Heroes 76170 - Vasember vs. Thanos, építőjáték

Nincs raktáron

Minden kisfiú álma egy ilyen szuper Vasember szuperhőskészlet! 

A sokoldalú szett segítségével felruházhatod különleges képességekkel a szuperhősöket. Fejleszti a képzelőerőt, kézügyességet. A dobozban egy modell vagy szereplő megépítéséhez szükséges kockacsomagot találsz,  így gyorsan és könnyedén összerakható a játék és már indulhat is a móka. A szuperhős páros kiváló ajándék. 

 

 


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 1.290 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
7 690 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 769 Ft
Hasonló termékek ajánlója

Az ünnepek közeledtével ajánljuk még a kedves nagyszülők és szülők illetve az ötletes és praktikus kedvelt ajándékokat kereső látogatók szíves figyelmébe az iskolások kedvenc játékait bemutató kedvelt ajándék ötleteinket, melyek a „Top ajándék ötletek ünnepekra 7 éves iskolásoknak” oldalon találhatóak. Ebben a termékkategóriában egyebek mellett azok a építőjátékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, melyeket a korábbi évek során, a kedvelt ünnepek előtt a legtöbbször választottak ki ajándékként.

 

Kreatív játék webshopunkban „Lego - Super Heroes 76170 - Vasember vs. Thanos, építőjáték” névvel listázott építőjáték termékadatlapjára jellemzően a következő keresőkifejezésekkel lelnek rá vásárlóink: műanyag építős játék, készségfejlesztő játékok, műanyag építőjátékok, építő játék, építőjátékok műanyagból, játékhelikopterek, játék, építő játékok, gyerekjátékok. Hasonló témájú kulcsszavak, melyek még segíthetnek a legjobb gyerekjátékok kiválasztásában, például a következőek lehetnek: építős játék, játék helikopterek, játékhelikopter, konstrukciós játék, konstruáló játékok, képességfejlesztő játék, konstrukciós játékok, gyermekjátékok, játékok. A fenti termék egyebek mellett a „Játékkategóriák > Építőjátékok” elnevezésű kategóriában,továbbá az „Életkor szerint > Játékok 5-6-7 éveseknek > Játékok 5-6-7 éves fiúknak” elnevezésű termékkategóriában érhető el. A következő termékcímkéket választva még több, hasonló építőjáték termékadatlapja között lehet válogatni. A műanyag építőjáték címkére kattintva például több mint 360 különböző gyerekjáték között válogathatnak az érdekes és hasznos játékot kereső szülők, nagyszülők, továbbá minőségi és egyedi ajándékot kereső vásárlók.