Lego - Star Wars TM 75302 Birodalmi űrsikló, építőjáték

Nincs raktáron

A LEGO Star Wars sorozata az egyik legsikeresebb építőjátéka már több mint két évtizede. A Csillagok háborúja trilógia Empire űrskilóját építheted meg a készlet segítségével, majd játszhatod el a jeleneteket. Van egy nyitott pilótafülke a minifigurák számára és egy nyitott főrekesz 2 LEGO minifigura számára összecsukható szárnyak repülési és leszállási üzemmóddal, illetve két kiemelkedő lövöldöző. A megépített űrsikló nemcsak remek mókát kínál, de szobád dísze is lehet. 


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ajánlott korosztály
29 990 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 2 999 Ft
Hasonló termékek ajánlója

Az ünnepek előtt ajánlanánk figyelmébe a kedves szülőknek és nagyszülőknek illetve az ötletes és praktikus kedvelt ajándékokat kereső vásárlóknak az iskolások legkedveltebb játékait összegyűjtő kedvelt ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándékötletek 8 éves gyerekeknek” oldalon találhatóak. Ezen az oldalon egyebek mellett azok a építőjátékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, melyeket a korábbi évek során, a kedvelt ünnepek tájékán a legtöbbször vásároltak ajándékként.


Kreatív és fejlesztő játék webáruházunkban „Lego - Star Wars TM 75302 Birodalmi űrsikló, építőjáték” névvel listázott építőjáték oldalára jellemzően a következő kulcsszavakkal lelnek rá látogatóink: építő játék, gyermekjáték, konstruáló játékok, gyermekjátékok, konstrukciós játékok, építős játékok, konstrukciós játék, műanyag építős játékok. Hasonló témájú szavak, amelyek szintén segítségre lehetnek a legjobb gyerekjátékok kiválasztásában, pl. a következők lehetnek: építőjátékok, játékok, építőjáték műanyagból, játék, építő játékok, műanyag építős játék, építőjátékok műanyagból. A fenti építőjáték egyebek mellett az „Életkor szerint” kategóriában illetve az „Életkor szerint > Játékok 8-9-10-11-12 éveseknek> Játékok 8-9-10-11-12 éves fiúknak” elnevezésű kategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkéket választva még több, hasonló építőjáték adatlapja tekinthető meg. A star wars kulcsszóra kattintva például körülbelül 24 különféle gyerekjáték között válogathatnak az érdekes és hasznos játékot kereső szülők, nagyszülők, továbbá minőségi és egyedi ajándékot kereső látogatók.