A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Lego - Minecraft 21160 - A fosztogató rajtaütés, építőjáték

Ár:
24.990 Ft
Cikkszám: 13362
Gyártó: Lego
Szerezhető hűségpontok: 0
Akciódús, LEGO® Minecraft™ kaland inspiráló környezettel, klassz kiegészítőkkel és a népszerű számítógépes játék közkedvelt szereplőivel. Ha a rejtélyes Minecraft Kai figura megérkezik, hogy megküzdjön az ellenséges behatolókkal, bármi megtörténhet! Rengeteg lehetőség az építéshez, játékhoz és alkotáshoz a gyermekek számára!

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

A termék jelenleg nem kapható!
Kifutás dátuma:
2020-10-28

Játék bemutatása

A 3 Minecraft helyszínnel – egy lapos tetejű sivatagi házzal, kereskedelmi állomással és szántófölddel – a játékosok átalakíthatják a készletet, hogy végtelen szerepjátékos helyzeteket alkossanak. A mókát bent is folytathatod, ha leveszed a háztetőt. A barátságos Falusiak, az új, 2020 januárjában megjelenő Fosztogatók, a Vindicator, valamint állatok és kiegészítők széles választéka mellett egy klassz, harapós Ravagerrel is megküzdhetsz! Elég nagy ahhoz, hogy a hátára ültess egy Minecraft figurát, emellett nyitható és zárható, csattogó állkapcsokkal is el van látva! Keltsd életre a Minecraft akciót LEGO kockákkal és figurákkal! A LEGO Minecraft játékkészletek a gyermekek kezébe adják a végtelen, csoportos vagy önálló játékot. És az új, 2020 januárjában megjelenő Minecraft figurákkal sosem akarják majd letenni!
  • Helyezd a Minecraft™ játékosokat egy új dimenzióba ezzel az akciódús LEGO® Minecraft készlettel! A 3 rész átalakításával a gyermekek végtelen kalandokban vehetnek részt, miközben megküzdenek az ellenséges mobokkal és a harapós Ravager szörnnyel!
  • A gyermekek imádni fogják az új, 2020 januárjában megjelenő Fosztogatókat és a harapós Ravagert, melynek a hátára ráültethetik a Fosztogatókat. Ezek a rosszfiúk konfliktust és akciót visznek a játékba, és bármely más LEGO® Minecraft™ készletbe is.
  • A rejtélyes Kai figura a Falusiak, sivatagi házuk, kereskedelmi állomásuk és ültetvényeik megmentésére siet. És miután a csata véget ért, a játékosok átrendezhetik a 3 részes készletet, hogy még több izgalmas kalandban legyen részük.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Az ünnepek közeledtével ajánlanánk a szülőknek és nagyszülőknek vagy az ötletes és praktikus karácsonyi ajándékokat kereső látogatóknak a felsősők legnépszerűbb játékait bemutató karácsonyi ajándék ötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándékötletek 12 éves gyermekeknek” oldalon találhatóak. Ezen az oldalon többek között azok a építőjátékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, melyeket tavaly, karácsony alkalmából a legtöbbször vásároltak ajándékozás céljából.

Kreatív és fejlesztő játék webáruházunkban „Lego - Minecraft 21160 - A fosztogató rajtaütés, építőjáték” névvel megtalálható építőjáték oldalára jellemzően ezekkel a kifejezésekkel lelnek rá vásárlóink: játék, gyerekjátékok, készségfejlesztő játék, gyermekjátékok, építő játékok, képességfejlesztő játékok, műanyag építőjátékok, építőjátékok műanyagból. Hasonló témájú kifejezések, amelyek szintén segítségre lehetnek a legjobb gyerekjátékok kiválasztásában, példának okáért a következők lehetnek: képességfejlesztő játék, konstrukciós játékok, konstrukciós játék, építő játék, gyermekjáték, játékok, építős játékok. A fenti termék egyebek mellett az „Életkor szerint > Játékok 8-9-10-11-12 éveseknek” elnevezésű termékkategóriában és az „Életkor szerint” nevű termékkategóriában található meg. A következő termékcímkéket választva számtalan további, hasonló építőjáték adatlapja tekinthető meg. A műanyag építőjáték kulcsszóra kattintva példának okáért körülbelül 360 különböző gyerekjáték között válogathatnak az érdekes és hasznos játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá gyerekek számára minőségi és egyedi ajándékot kereső érdeklődők.