Lego - Friends 41440 - Heartlake City pékség, építőjáték

Nincs raktáron

A Heartlake City pékség szettel a fiatalok fejleszthetik az építési készségeiket. Az egyszerű kávézóval a gyermekek csatlakozhatnak LEGOŽ Friends Stephanie-hoz és Oliviához, miközben kirakják finomságaikat a barátaiknak. Tanulj építeni! Ez a 4 éves kortól ajánlott LEGO pékség tele van részletekkel, így a kicsikre nagyszerű játékélmény vár. Minden csomag tartalmaz egy kész modellt és egy szereplőt, amiket a gyermekek gyorsan megépíthetnek, így azonnal belevághatnak a játékba! 


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 1.290 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
6 990 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 699 Ft
Hasonló termékek ajánlója

A kedvelt ünnepek közeledtével ajánljuk még a szülők és nagyszülők vagy a minőségi és hasznos kedvelt ajándékokat kereső látogatók szíves figyelmébe a nagycsoportos ovisok legnépszerűbb játékait bemutató kedvelt ajándék ötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándék ötletek ötéves gyerekeknek” oldalon találhatóak. Ebben a termékkategóriában egyebek mellett azok a építőjátékok és gyerekjátékok találhatóak, melyeket a korábbi évek során, ünnepek előtt a legtöbbször választottak ki ajándékozás céljából.

 

Kreatív játék webáruházunkban „Lego - Friends 41440 - Heartlake City pékség, építőjáték” elnevezéssel listázott építőjáték adatlapjára általában a következő kulcsszavakkal találnak rá látogatóink: építőjáték műanyagból, építős játék, építőjátékok műanyagból, képességfejlesztő játék, építő játék, konstruáló játékok, képességfejlesztő játékok. Hasonló témájú kifejezések, amelyek még segíthetnek a legjobb gyerekjátékok kiválasztásában, például a következők lehetnek: gyerekjátékok, műanyag építős játék, játék, építőjátékok, konstrukciós játékok, konstrukciós játék, gyermekjáték, készségfejlesztő játék. A fenti építőjáték többek között a „Játékkategóriák > Építőjátékok” kategóriában,továbbá az „Intézményeknek ” nevű termékkategóriában található meg. A következő termékcímkéket választva még több, hasonló építőjáték között lehet válogatni. A gyerekjáték címkére kattintva példának okáért több mint 6639 különböző gyerekjáték között választhatnak a hasznos és érdekes játékot kereső szülők vagy nagyszülők, továbbá egyedi és minőségi ajándékot kereső vásárlók.