Termék státusza
Ár
3 590 Ft - 26 990 Ft
Kategóriák
Ajánlott korosztály
Nem
Fejlesztési terület

Lego Friends

A LEGO Friends 2012-ben született meg a LEGO építőjáték almárkájaként. A Friends építőjátékok kifejezetten a lányoknak szólnak és 5 éves kortól ajánlottak. Rószaszín és lila színek dominálnak a kockák színeiben. Legnagyobb eltérése a hagyományos készletektől, hogy Mini Babákat tartalmaz, amelyek rendkívül részletesen és élethűen vannak kialakítva. 

A Lego Friends szereplői: Stephanie, Mia, Olivia, Emma és Andrea egy gyönyörű városban élnek, sok kedves kis állattal, akikről imádnak gondoskodni. Sétálnak a bevásárló üzletekkel teli utcákon, a lakó házak között, a városban található állatklinika, mentőközpont, mozi, és kávézó is. Egyszerűen csodálatos város! A Lego Friends számos kiegészítőt tartalmaznak, amelyek ösztönzik a gyermek a kreativitását.  

Görgess lejjebb és nézz körül széles kínálatunkban!

 

Tovább

A LEGO Friends építőjátékok kevesebb, inkább nagyobb elemekből állnak. A LEGO Friends ezúttal a lányokat célozza meg. inkább a játékélményen van a hangsúly, nem az építkezésen. A téma ezeknél is megmaradt a városon belül, akárcsak a fiúknak készült LEGO City szetteknél, ezúttal az elképzelt város a Heartlake City

A készletek olyan jeleneteket tartalmaznak, mint például az állatorvosi rendelő, szépségszalon, külvárosi házikó. 

A Lego Friends szereplőinek megvan a saját egyénisége és érdeklődési köre:

  • Stephanie - A Sportos csapatjátékos: Egészség, fitnesz, atlétika... Ha sportról van szó, akkor Stephanie valószínűleg jó benne. Imádja a barátait, legalább annyira, mint az úszást vagy a futást, és ez tökéletes edzővé teszi őt négy barátja számára – segítőkész, hűséges és bátorító.
  • Mia - A természet szelíd szerelmese: Mia szereti az állatokat, a természetet és a kirándulást – és persze a lovát, Bellát! De ennél sokkal több van ebben a kemping-rajongóban: Mia hűséges és becsületes, szinte túlságosan is, ami olyan barátnővé teszi, akiben igazán meg lehet bízni.
  • Olivia - Tudomány iránti szenvedély és hatalmas szív: Műszaki kütyük, kódolás, munka a laborban – Olivia végtelen kíváncsisága és tudásszomja annyit jelent, hogy ő bármilyen helyzetben megtalálja a tökéletes, kreatív megoldást. Igyekszik tudásával és tehetségével egész Heartlake City hasznára válni!
  • Emma - Határtalanul kreatív: Emma szenvedélyes és fantáziadús személyiség, aki megmutatja nekünk, hogy mennyi örömöt és vidámságot jelent, ha a gyerekek a művészeten keresztül fejezik ki magukat. Emma szabadjára engedi a saját kreativitását és erre bátorít mindenki mást is!
  • Andrea - A maximalista előadóművész: Magabiztos, karizmatikus, stílusos és vicces – de mindenekelőtt született énekes és táncos, aki nagyon keményen dolgozik azért, hogy minden előadása tökéletes legyen, és így megoszthassa örömét a négy legjobb barátjával.

Mint minden LEGO szett, a Friends is kiválóan fejleszti a gyerekek kreativitását, finommotorikus képsességeit. Az építés során a gyerekek gyakran mesélnek történeteket, ezáltal fejlődik a szókincsük, segíti a beszédfejlődést

További LEGO játékaink között is nézz körül!

Karácsonyi ajándékötletek

Évről-évre visszatérő kérdés, hogy mi az, amit karácsonyra ajándékozzunk a különböző korú gyerekeknek; mi is az, ami koruknak megfelelő karácsonyi ajándék, aminek örülnének, és amivel sokáig is játszanának. Játék webshopunk ebben többféle válogatás segítségével szeretne tippeket, ötleteket adni:

Tovább