Lego Duplo - 10952 - Pajta, traktor és állatgondozás a farmon

Nincs raktáron

Pajta, traktor és állatgondozás a farmon! A Pajta, traktor és állatgondozás a farmon (10952) szett egy szórakozással teli farmot nyújt, ami játékos tanulási lehetőséget biztosít az óvodások számára. Ideális fejlődést segítő játék az állat- és traktorrajongó kisgyermekeknek.Játékos tanulás a farmon kisgyermekeknekA LEGO DUPLO farm rengeteg játékos tanulási lehetőséget rejt. Találtok farmépületeket és egy traktort, valamint malacot, bárányt, lovat, kutyát, tyúkot, kakast és tehenet is. A különféle, farmbeli tevékenységek során a gyermekek fejleszthetik finommotoros készségeiket, valamint társas és érzelmi tudatosságukat. 


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ajánlott korosztály
25 990 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 2 599 Ft
Hasonló termékek ajánlója

A kedvelt ünnepek előtt ajánljuk még a nagyszülők és szülők vagy az ötletes és praktikus kedvelt ajándékokat kereső látogatók szíves figyelmébe a középsős ovisok legkedveltebb játékait bemutató kedvelt ajándékötleteinket, melyek a „Top ajándékötletek ünnepekra négyéves ovisoknak” című oldalon tekinthetőek meg. Ezen az oldalon egyebek mellett azok a építőjátékok és gyerekjátékok találhatóak, amiket tavaly, ünnepek előtt a legtöbbször választottak ki ajándékozás céljából.

 

Kreatív játék webshopunkban „Lego Duplo - 10952 - Pajta, traktor és állatgondozás a farmon” elnevezéssel listázott építőjáték termékadatlapjára leggyakrabban ezekkel a keresőkifejezésekkel lelnek rá vásárlóink: konstrukciós játékok, játékok, képességfejlesztő játékok, gyermekjáték, rajzfilmes játék, mesefigurás játékok, építőjátékok, készségfejlesztő játékok, konstruáló játék. Hasonló típusú kulcsszavak, amelyek még segíthetnek a megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, például a következőek lehetnek: konstrukciós játék, építőjáték műanyagból, építős játékok, műanyag építős játék, építő játékok, rajzfilmfigurás játék, rajzfilmfigurás játékok, építő játék, műanyag építőjátékok, gyermekjátékok. A fenti építőjáték egyebek mellett az „Életkor szerint > Játékok 1-2-3 éveseknek” kategóriában,továbbá az „Életkor szerint > Játékok 3-4 éves ovisoknak” elnevezésű termékkategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkéket választva számos további, hasonló építőjáték tekinthető meg. A jégvarázs kulcsszóra kattintva példának okáért körülbelül 45 különféle gyerekjáték között böngészhetnek az érdekes és hasznos játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá minőségi és egyedi ajándékot kereső vásárlók.