Lego DUPLO 10929 - Moduláris játékház, építőjáték kicsiknek

Raktáron

Minden gyermek szereti a játékházakat, és játék közben az anyuka és apuka bőrébe bújni. Ezzel a könnyen megépíthető, nyitott babaházzal pedig te is csatlakozhatsz a mókához! Nagy családi babaház játékkészlet Ez a színes, modern babaház számtalan játék- és tanulási lehetőséget nyújt a kisgyermekek számára.

A doboz 129 db építőelemet tartalmaz.


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ekkorra érkezhet hozzád
2021.11.30
21 990 Ft
A termék után járó hűségpontok: 220 Ft
Nyomtat
Kérdés a termékről
Hasonló termékek ajánlója

Karácsony közeledtével ajánljuk még a kedves szülők vagy az egyedi és érdekes karácsonyi ajándékokat kereső érdeklődők szíves figyelmébe a középső csoportos ovisok kedvenc játékait összegyűjtő karácsonyi ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándék ötletek 4 éves ovisoknak” című oldalon találhatóak. Ezen az oldalon többek között azok a építőjátékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, melyeket a korábbi évek során, karácsony alkalmából a legtöbbször vásároltak ajándékként.


Kreatív játék webáruházunkban „Lego DUPLO 10929 - Moduláris játékház, építőjáték kicsiknek” elnevezéssel megtalálható építőjáték oldalára általában a következő kifejezésekkel találnak rá vevőink: konstruáló játék, konstruáló játékok, építőjáték műanyagból, építő játék, játék, készségfejlesztő játék, építős játékok. Hasonló típusú kifejezések, melyek szintén segíthetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, pl. a következők lehetnek: képességfejlesztő játékok, konstrukciós játékok, műanyag építős játék, készségfejlesztő játékok, építőjátékok műanyagból, műanyag építős játékok, gyermekjáték, konstrukciós játék. A fenti termék többek között a „Játékkategóriák” kategóriában,továbbá az „Életkor szerint > Játékok 3-4 éves ovisoknak” elnevezésű termékkategóriában található meg. Az alább felsorolt termékcímkéket választva számtalan további, hasonló építőjáték között lehet böngészni. A műanyag építőjáték kulcsszóra kattintva például több mint 360 különféle gyerekjáték között válogathatnak az érdekes és hasznos játékot kereső szülők vagy nagyszülők, továbbá gyerekek számára egyedi és minőségi ajándékot kereső látogatók.