A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Lego - City 60268 - Adventi Naptár

Ár:
6.590 Ft
Cikkszám: 13346
Gyártó: Lego
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 66
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. október 26.
Telis-tele ünnepi mókával, ez a fantasztikus LEGO City Adventi Naptár garantáltan elhozza a karácsony örömét a fiúknak és lányoknak, valamint a LEGO City Adventures TV-sorozat rajongóinak.
Továbbá, a naptárban találhatók az ünnepi időszakhoz illő miniépítmények és egy havas City játékszőnyeg, ahol a gyermekek meg tudják építeni saját karácsonyi jeleneteiket, de itt van 6 LEGO City TV karakter minifigura is, köztük Duke DeTain, Harl Hubbs, Freya McCloud, Rooky Partnur, Daisy "Kaboom" ésa Christmassy Chief Wheeler Mikulás jelmezben!

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

Szórakoztató és könnyen megépíthető
Ez a LEGO City Adventi Naptár nagyszerű ajándék az 5 éves vagy nagyobb gyermekek számára. Minden építéshez tartozik egy könnyen érthető építési útmutató, ami biztosítja, hogy a kis LEGO építők átélhessék az önálló építés örömét és a játékélményt.

A legjobb karácsonyi játékok gyermekeknek
A LEGO City Adventi Naptárak rendkívül inspirálóak tele ünnepi izgalmakkal és csodálatos meglepetésekkel azoknak a gyermekeknek, akik szeretik a kreatív játékot. A naptárban szereplő modellek, minifigurák és kiegészítők kombinálhatók a meglévő LEGO játékkészletekkel is, hogy még nagyobb legyen a móka.

  • A LEGO® City Adventi Naptár (60268) nagyszerű bevezetés LEGO City izgalmas világába és a LEGO City Adventures TV sorozatba. Az 5 éves vagy nagyobb gyermekeknek szórakoztató, fantáziadús játékban lehet részük az ünnepek alatt.
  • 24 ajándék jár hozzá, köztük egy miniatűr karácsonyfa és egy Mikulás szán, valamint 6 LEGO® City Adventures TV sorozat minifigura, beleértve Chief Wheelert Mikulás jelmezben, valamint a City játszószőnyeget, hótól megtisztított utakkal.
  • A gyermekek számolhatják a napokat a nagy napig ezzel a LEGO City Adventi Naptárral, amely tartalmaz ünnepi építményeket, a LEGO® City TV sorozat minifigura karaktereit és egy havas City játszószőnyeget, ahol a gyermekek megépíthetik saját Christmassy kalandjaikat.
  • Klassz ajándékot keresel az 5 éves vagy nagyobb gyermekek számára? Ez az Adventi Naptár ideális a LEGO® City Adventures tv-sorozat rajongóinak és azoknak a gyermekeknek, akik szeretik a kreatív játékot. Csak a legalapvetőbb építési készségekre van hozzá szükség.
  • A LEGO® City Adventi Naptár méretei: több mint 7 cm magas, 38 cm hosszú és 26 cm széles.
  • Nincs szükség elemekre! Az ebben az Adventi Naptárban található, építhető LEGO® játékokat és karaktereket a kisgyermekek hatalmas képzelőereje működteti – így az ünnepi szórakozás azonnal elkezdődhet.
  • Ehhez a LEGO® City Adventi Naptárhoz tartozik egy könnyen érthető építési útmutató, hogy biztosítsuk azt, hogy a kis LEGO építők átélhessék az önálló építési- és játékélményt.
  • Az ünnepi LEGO® City Advent készletek olyan színes miniatűr építményekkel és szórakoztató karakterekkel érkeznek, amelyek fantáziadús szerepjátékra ösztönöznek, segítve a gyermekek fizikai és kreatív készségeinek fejlesztését.
  • A LEGO® City játékkészletek megfelelnek a legszigorúbb iparági és minőségi szabványoknak, hogy minden LEGO kocka és elem egységes, kompatibilis, valamint könnyen összeilleszthető és szétszedhető legyen minden alkalommal.
  • A LEGO® kockákat és elemeket ledobjuk, felhevítjük, összenyomjuk, megcsavarjuk és megvizsgáljuk, így biztosítva, hogy minden gyermekeknek szánt építőkészlet megfeleljen a legszigorúbb, globális biztonsági és minőségi szabványoknak.
Gyártó Lego
Jelleg Építőjáték
Játékosok száma 1 játékos
Jelleg kreatív építőjáték
Fejleszti térlátást,megfigyelő képességet, logikát, összefüggések felismerését, figyelmet, koncentrációt, kombinációs készséget, rugalmas gondolkodást, rendszerező képességet, forma és színfelismerést, ábra olvasást,finommotorikát, kreativitást,kézügyességet, önálló feladatmegoldást

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!