Lego - City 60242 - Police Rendőrségi letartóztatás az országúton, építőjáték

Nincs raktáron

Rendőrségi letartóztatás az országúton! A 2 klassz autóval, a LEGOŽ City hős Duke DeTain és a hírhedt bűnöző, Vito minifiguráival ellátott LEGO City Rendőrségi letartóztatás az országúton (60242) építőjátékkal lenyűgöző és kalandos autós üldözéseket rendezhetsz. Nagyszerű ajándék olyan gyermekek számára, akik imádják az akciódús szerepjátékot, valamint az igazán lenyűgöző LEGO City TV sorozat rajongóinak.


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ajánlott korosztály
6 990 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 699 Ft
Hasonló termékek ajánlója

Az ünnepek és a vásárlás közeledtével ajánlanánk a kedves szülőknek és nagyszülőknek illetve az egyedi és érdekes kedvelt ajándékokat kereső érdeklődőknek a nagycsoportos óvodások kedvenc játékait bemutató kedvelt ajándék ötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándékötletek 5 éves gyerekeknek” című oldalon tekinthetőek meg. Ebben a termékkategóriában többek között azok a építőjátékok és gyerekjátékok találhatóak, amiket tavaly, a kedvelt ünnepek előtt a legtöbbször vásároltak ajándékozás céljából.

 

Kreatív és fejlesztő játék webshopunkban „Lego - City 60242 - Police Rendőrségi letartóztatás az országúton, építőjáték” terméknévvel listázott építőjáték termék adatlapjára leginkább a következő keresőkifejezésekkel találnak rá látogatóink: rendőr játékok, készségfejlesztő játék, képességfejlesztő játékok, gyermekjáték, rendőrös játékok, játékok, építő játék, játék rendőrautók, készségfejlesztő játékok, képességfejlesztő játék. Hasonló típusú kifejezések, melyek még segítségre lehetnek a megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, példának okáért a következők lehetnek: építős játékok, játék rendőrautó, műanyag építős játékok, gyermekjátékok, építő játékok, konstrukciós játék, konstrukciós játékok, műanyag építőjátékok, műanyag építős játék, konstruáló játékok. A fenti építőjáték egyebek mellett az „Életkor szerint > Játékok 5-6-7 éveseknek > Játékok 5-6-7 éves fiúknak” kategóriában és az „Életkor szerint” nevű kategóriában található meg. Az alább felsorolt termékcímkékre kattintva jónéhány további, hasonló építőjáték termékadatlapja között lehet böngészni. A rendőrös játék címkére kattintva példának okáért körülbelül 37 különféle gyerekjáték között választhatnak a hasznos és érdekes játékot kereső szülők vagy nagyszülők, továbbá gyerekek számára minőségi és egyedi ajándékot kereső érdeklődők.