A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Kártya: Törtek

Ár:
980 Ft
Cikkszám: 8524
Gyártó: FKP Toys
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 10
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. június 05.

A kártyacsomag alkalmas a törtek fogalmának gyors megértésére és gyakorlására, önálló vagy csoportos tanuláshoz egyaránt kitűnő segítség.
Az ábrákhoz keressük meg a megoldást ábrázoló számkártyát. Egy törtfeladat 4 db kártyát foglal magába.
Játékos ismerkedés a matematikával! 

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

Példa:
rombusz 2 egyenlő részre osztva, ebből egy rész kitakarva=1/2,
és rombusz 4 egyenlő részre osztva, ebből kettő rész kitakarva=2/4
A számok színei és az ábrák színei között nincs összefüggés!

Gyártó FKP Toys

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Az ünnepek közeledtével ajánlanánk figyelmébe a szülőknek és nagyszülőknek illetve az egyedi és érdekes karácsonyi ajándékokat kereső vásárlóknak a kisiskolások kedvenc játékait bemutató karácsonyi ajándékötleteinket, melyek a „Top ajándék ötletek karácsonyra 5 éves gyermekeknek” című oldalon tekinthetőek meg. Ebben a termékkategóriában egyebek mellett azok a kártyajátékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, melyeket tavaly, karácsony tájékán a legtöbbször választottak ki ajándékozás céljából.

Fejlesztő játék webáruházunkban „Kártya: Törtek” névvel megtalálható kártyajáték adatlapjára leggyakrabban a következő kulcsszavakkal lelnek rá vevőink: képességfejlesztő játék, gyermekjátékok, oktató játék, gyermekjáték, gyerekjátékok, játékkártyák, képességfejlesztő játékok. Hasonló típusú keresőkifejezések, melyek még segítségre lehetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, példának okáért a következőek lehetnek: tanulós játékok, kártya játékok, kártyajátékok, játék, oktatójátékok, kártya játék. A fenti kártyajáték egyebek mellett a „Játékkategóriák > Társasjáték > Kártyajátékok” elnevezésű kategóriában,továbbá a „Játékkategóriák” elnevezésű kategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkéket választva még több, hasonló kártyajáték tekinthető meg. Az oktatójáték címkére kattintva példának okáért több mint 149 különböző gyerekjáték között válogathatnak a hasznos és érdekes játékot kereső szülők vagy nagyszülők, továbbá egyedi és minőségi ajándékot kereső vásárlók.