A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Ravasz róka - extrém – Családi társasjáték

Ár:
8.290 Ft
Cikkszám: 715
Gyártó: Educa
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 83
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2021. április 27.
Ravasz róka - extrém vidám, megfigyelést fejlesztő családi társasjáték. Az EDUCA nagyszerű játéka. Ajánlott: 5-99 éves korig. Játékoksok száma: 2-6 fő

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

Ravasz róka - extrém vidám, megfigyelést fejlesztő családi társasjáték az EDUCA fejlesztése. A játék tartalma:

1 db játéktábla (9 elemből puzzle szerűen összerakható)

300db kártya

18 db zseton 6 színben

1db kártyatartó

A kártyákon könnyen felismerhető tárgyak találhatóak, a játéktáblán minden tárgyból 3 db látható. A játékot többféleképpen is játszhatjuk.

1. A kártyatartó dobozból kihúzunk egy kártyát, melyet megnevezünk (akár körbe is írhatjuk és megnevezés nélkül a körbeírás alapján kell mindenkinek kitalálni, hogy mit is kell keresni). A kártyát az kaphatja meg, aki a leggyorsabban megtalálja a játéktáblán ezt a tárgyat.

2. A kártyát az kapja meg, aki a táblán látható 3 ugyanolyan képből a legtöbbet megtalál, és a zsetonjával elfoglal.

3. Mindenki 3 kártyát kap (ennyi zsetonja van mindenkinek). Egyszerre kezdünk, meg kell keresnie mindenkinek a saját 3 tárgyát és a saját zsetonját rátenni a táblán, ahol megtalálta. Az tarthatja meg a kártyáit, aki elsőként találta meg a 3 kártya párját.

4. Memória játékként is játszhatunk a társasjátékkal. Lefordítjuk a kártyákat az asztalon 2-2 lapot felfordítunk és akkor lehet a mienk, ha párt találtunk pl funkcióját tekintve (hangszer, játék, gyümölcs).


Gyártó Educa
Játékosok száma 2-6 fő
Játékosok száma 2-6 játékos
Jelleg családi társasjáték
Fejleszti reakcióidőt, memóriát, megfigyelő képességet, figyelmet, koncentrációt, kombinációs készséget, rugalmas gondolkodást, rendszerező képességet, forma és színfelismerést, ábra olvasást, észlelést, önálló feladatmegoldást

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Az ünnepek előtt ajánljuk még a kedves szülők és nagyszülők vagy a minőségi és hasznos karácsonyi ajándékokat kereső látogatók figyelmébe a kisiskolások legnépszerűbb játékait bemutató karácsonyi ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándékötletek 5 éves gyerekeknek” oldalon találhatóak. Ebben a termékkategóriában egyebek mellett azok a társasjátékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, melyeket tavaly, karácsony alkalmából a legtöbbször vásároltak ajándékozás céljából.

Játék webáruházunkban „Ravasz róka – extrém – Családi társasjáték” elnevezéssel listázott társasjáték oldalára jellemzően a következő keresőkifejezésekkel lelnek rá vásárlóink: képességfejlesztő játékok, társas, családi játékok, családi társasjáték, játékok, megfigyelőkészséget fejlesztő játék, megfigyelő játékok, készségfejlesztő játék, megfigyelőkészséget fejlesztő játék. Hasonló témájú kifejezések, melyek szintén segíthetnek a megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, példának okáért a következőek lehetnek: gyermekjátékok, megfigyelést fejlesztő játékok, társas játékok, képességfejlesztő játék, megfigyelő játék, gyermekjáték, családi játékok, társasjátékok, társasjátékok családoknak. A fenti társasjáték egyebek mellett a „Játékkategóriák > Társasjáték gyerekeknek felnőtteknek > Ügyességi, reakciókészség fejlesztő társasjátékok” kategóriában és az „Életkor szerint > Játékok 5-6-7 éveseknek” nevű termékkategóriában található meg. A következő termékcímkéket választva még több, hasonló társasjáték között lehet válogatni. A családi játék kulcsszóra kattintva pl. több mint 187 különböző gyerekjáték között választhatnak a hasznos és érdekes játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá gyerekek számára egyedi és minőségi ajándékot kereső látogatók.

A Ravasz róka – extrém – Családi társasjáték termék kiválasztása esetén leggyakrabban az alábbi termékeket rendelték még meg vásárlóink: → Mágneses horgászjáték – Fajáték → Difference (Különbségvadászat) – Gigamic társasjáték → Manchomémo – Memóriafejlesztő Djeco kártyajáték → Pókszövő – Fa szövőkeret gyerekeknek → Sztorikocka (Story Cubes) – Kommunikációs társasjáték → Barkácsolló 13 cm-es ,(hegyes) jobbkezeseknek. – Herlitz → Nagy olló 20,5 cm-es – Herlitz → Lépésről-lépésre: Animals and Co. – djeco játék → Filo mini – kreatív fűzős képkészítő játék (2171) → Filo toll – 30db-os készlet – 2433.