A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Ravasz róka - extrém – Családi társasjáték

Ár:
8.290 Ft
Cikkszám: 715
Gyártó: Educa
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 83
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. július 16.
Ravasz róka - extrém vidám, megfigyelést fejlesztő családi társasjáték. Az EDUCA nagyszerű játéka. Ajánlott: 5-99 éves korig. Játékoksok száma: 2-6 fő

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

Ravasz róka - extrém vidám, megfigyelést fejlesztő családi társasjáték az EDUCA fejlesztése. A játék tartalma:

1 db játéktábla (9 elemből puzzle szerűen összerakható)

300db kártya

18 db zseton 6 színben

1db kártyatartó

A kártyákon könnyen felismerhető tárgyak találhatóak, a játéktáblán minden tárgyból 3 db látható. A játékot többféleképpen is játszhatjuk.

1. A kártyatartó dobozból kihúzunk egy kártyát, melyet megnevezünk (akár körbe is írhatjuk és megnevezés nélkül a körbeírás alapján kell mindenkinek kitalálni, hogy mit is kell keresni). A kártyát az kaphatja meg, aki a leggyorsabban megtalálja a játéktáblán ezt a tárgyat.

2. A kártyát az kapja meg, aki a táblán látható 3 ugyanolyan képből a legtöbbet megtalál, és a zsetonjával elfoglal.

3. Mindenki 3 kártyát kap (ennyi zsetonja van mindenkinek). Egyszerre kezdünk, meg kell keresnie mindenkinek a saját 3 tárgyát és a saját zsetonját rátenni a táblán, ahol megtalálta. Az tarthatja meg a kártyáit, aki elsőként találta meg a 3 kártya párját.

4. Memória játékként is játszhatunk a társasjátékkal. Lefordítjuk a kártyákat az asztalon 2-2 lapot felfordítunk és akkor lehet a mienk, ha párt találtunk pl funkcióját tekintve (hangszer, játék, gyümölcs).


Gyártó Educa
Játékosok száma 2-6 fő
Játékosok száma 2-6 játékos
Jelleg családi társasjáték
Fejleszti reakcióidőt, memóriát, megfigyelő képességet, figyelmet, koncentrációt, kombinációs készséget, rugalmas gondolkodást, rendszerező képességet, forma és színfelismerést, ábra olvasást, észlelést, önálló feladatmegoldást

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

A karácsonyi ünnepek előtt ajánljuk még a nagyszülők és szülők vagy az egyedi és érdekes karácsonyi ajándékokat kereső érdeklődők szíves figyelmébe az alsós gyerekek kedvenc játékait összegyűjtő karácsonyi ajándékötleteinket, melyek a „Top ajándék ötletek karácsonyra tizenkét éves iskolásoknak” című oldalon találhatóak. Ebben a termékkategóriában egyebek mellett azok a társasjátékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, amiket a korábbi évek során, a karácsonyi ünnepek tájékán a legtöbbször vásároltak ajándékozás céljából.

Kreatív játék webshopunkban „Ravasz róka - extrém – Családi társasjáték” terméknévvel listázott társasjáték termékadatlapjára leggyakrabban a következő kulcsszavakkal lelnek rá vevőink: készségfejlesztő játékok, társas játék, gyermekjátékok, családi játék, társasjátékok családoknak, családi játékok, társas játékok, megfigyelő játékok, társas. Hasonló témájú kifejezések, melyek szintén segítségre lehetnek a megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, példának okáért a következőek lehetnek: megfigyelést fejlesztő játékok, képességfejlesztő játék, társasjátékok, játék, társasjáték családoknak, társasok, készségfejlesztő játék, játékok, gyermekjáték. A fenti társasjáték többek között az „Életkor szerint > Játékok 5-6-7 éveseknek > Játék 5-6-7 éves fiúknak” elnevezésű termékkategóriában illetve a „Játékkategóriák” nevű termékkategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkéket választva még több, hasonló társasjáték között lehet válogatni. A társasjáték címkére kattintva pl. körülbelül 701 különféle gyerekjáték között böngészhetnek a hasznos és érdekes játékot kereső szülők, nagyszülők, továbbá egyedi és minőségi ajándékot kereső vásárlók.