Szerelhető darus teherautó - Környezetbarát - Magni

Raktáron

Ha egy szuper új környezetbarát anyagból készült játékot szeretnél gyermekednek, akkor jó választás ez a vonóhorgos autó. A készlethez tartozó csavarhúzókkal építsétek össze a járművet, amellyel utána kint és bent is tud játszani a kis lurkó.

Az összeszerelt munkagép mérete: 17 x 20 x 11 cm 


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 1.290 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Rendelj ::-n belül és még ma átadjuk a futárnak!
Ajánlott korosztály
Ekkorra érkezhet hozzád

Szállítási idő a raktáron lévő termékeknél 12 óráig leadott rendelések esetén: 1 munkanap.

2023.05.30
11 290 Ft
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 1 129 Ft
Hasonló termékek ajánlója

Az ünnepek és a vásárlás közeledtével ajánljuk még a szülők vagy az egyedi és érdekes kedvelt ajándékokat kereső látogatók szíves figyelmébe az óvodások gyerekek legkedveltebb játékait összegyűjtő kedvelt ajándék ötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándékötletek hároméves gyerekeknek” című oldalon találhatóak. Ebben a termékkategóriában egyebek mellett azok a tudományos játékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, melyeket a korábbi évek során, ünnepek tájékán a legtöbbször választottak ki ajándékként.

 

Kreatív és fejlesztő játék webáruházunkban „Szerelhető darus teherautó - Környezetbarát - Magni” névvel listázott tudományos játék termékadatlapjára leginkább a következő kulcsszavakkal lelnek rá látogatóink: természettudományos játékok, készségfejlesztő játék, természettudományos játék, kísérletezős játékok, képességfejlesztő játék, játékok. Hasonló típusú kulcsszavak, melyek még segítségre lehetnek a legjobb gyerekjátékok megtalálásában, példának okáért a következőek lehetnek: játék, gyerekjátékok, kísérletező játék, gyermekjáték. A fenti termék egyebek mellett a „Játékkategóriák > Fejlesztőjáték, fejlesztő eszközök” elnevezésű termékkategóriában és a „Márkák > Magni” elnevezésű termékkategóriában található meg. A következő termékcímkéket választva még több, hasonló tudományos játék között lehet válogatni. A távirányítós játék kulcsszóra kattintva pl. több mint 16 különböző gyerekjáték között válogathatnak a hasznos és érdekes játékot kereső szülők, nagyszülők, továbbá gyerekek számára minőségi és egyedi ajándékot kereső érdeklődők.

szerelheto-bio-darus-teherauto-magni
Szerelhető darus teherautó - Környezetbarát - Magni
11 290 Ft