Öko, homokozó vödör lapáttal 2 féle színben - Magni

Raktáron

Az öko homokozó szett, 2 részből áll, egy lapátból és egy vödörből. A lapát és vödör mindig az az alapfelszerelés, ami nem hiányozhat anya táskájából, ha homokozni indultok. Vidám színeivel, izgalmas formáival a gyermekek számára hatalmas élménnyé tudja varázsolni a homokozást.


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Rendelj ::-n belül és még ma átadjuk a futárnak!
Ajánlott korosztály
Ekkorra érkezhet hozzád

Szállítási idő a raktáron lévő termékeknél 12 óráig leadott rendelések esetén: 1 munkanap.

2023.03.28
3 390 Ft
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 339 Ft
Hasonló termékek ajánlója

A kedvelt ünnepek előtt ajánljuk még a szülők és nagyszülők illetve a minőségi és hasznos kedvelt ajándékokat kereső látogatók szíves figyelmébe a középső csoportos ovisok legnépszerűbb játékait összegyűjtő kedvelt ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándékötletek 4 éves óvodásoknak” oldalon tekinthetőek meg. Ezen az oldalon egyebek mellett azok a kreatív játékok és gyerekjátékok találhatóak, melyeket a korábbi évek során, a kedvelt ünnepek előtt a legtöbbször választottak ki ajándékozás céljából.

 

Kreatív és fejlesztő játék webáruházunkban „Öko, homokozó vödör lapáttal 2 féle színben - Magni” névvel listázott kreatív játék termékadatlapjára leginkább ezekkel a kulcsszavakkal találnak rá vevőink: készségfejlesztő játék, homokozó játékok, gyerekjátékok, kreativitást fejlesztő játékok, készségfejlesztő játékok, kreativitást fejlesztő játék. Hasonló típusú szavak, melyek még segíthetnek a legjobb gyerekjátékok kiválasztásában, például a következőek lehetnek: homokozós játék, gyermekjáték, kreatív játékok, képességfejlesztő játékok, alkotó játékok. A fenti kreatív játék többek között az „Életkor szerint > Játékok 3-4 éves ovisoknak” elnevezésű termékkategóriában és az „Intézményeknek ” elnevezésű kategóriában található meg. A következő termékcímkékre kattintva még több, hasonló kreatív játék között lehet válogatni. A homokozó játék kulcsszóra kattintva példának okáért több mint 146 különféle gyerekjáték között választhatnak az érdekes és hasznos játékot kereső szülők, nagyszülők, továbbá egyedi és minőségi ajándékot kereső érdeklődők.

oko-homokozo-vodor-lapattal-2-fele-szinben-magni
Öko, homokozó vödör lapáttal 2 féle színben - Magni
3 390 Ft