A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Az állatok és a természet hangjai – Akros fejlesztő játék CD-vel

Ár:
13.110 Ft
Cikkszám: 11143
Gyártó: Akros
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 132
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. június 03.

Klasszikus bingó játék, melynek során a gyermekek játékosan megtanulhatják megkülönböztetni a különböző állatok hangjait a természeti adottságoktól! A játékban található CD hallás utáni megkülönböztetésre, szókincs bővítésre,és idegen nyelv oktatásra egyaránt nagyon jól használható játék.
Ide kattintva letölthető a játékszabály.  Ajánlott: 3 éves kortól.

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

Játéklehetőségek: 

1. Hangok felismerése és megnevezése
Ekkor a kártyáknak azt az oldalát használjuk, amelyen egy természeti kép, vagy egy állat szerepel.. A kártyákat a rajtuk látható szám alapján sorrendbe rakjuk A CD-n kiválasztjuk a nyelvet amit használni akarunk, majd meghallgatjuk a hangokat és megnevezésüket.

  • Játszható úgy, hogy amikor a gyerekek hallgatják a hangokat a tanár sorban felmutatja a megfelelő képet. 
  • Szétoszthatjuk a kártyákat a gyerekek között. Akinél a hanghoz tartozó kártya van, megmutatja a többieknek. 
  • A CD hallgatása közben a játékosok megnevezik a hallott hangokat. 

2. Hang bingó

A kártyákat szétosztjuk a játékosok közt. Ebben az esetben azt az oldalt használjuk, amelyen hat képet látunk. A CD-n a 15-19 témakört használjuk, ahol véletlenszerűen jönnek a hangok. Minden játékos kap 6 korongot. A gyerekek figyelik a hangokat és megpróbálják megtalálni a hanghoz tartozó képet a kártyájukon. Ha megtalálták, rátesznek egy korongot a megfelelő képre. A játékot az nyeri aki először fedi be korongokkal a kártyáját.

Fejleszti hallás,tapintás, érzékelést
Gyártó Akros
Játékosok száma 2-12 fő
Jelleg akusztikai fejlesztő játék
Fejleszti akusztikai észlelést, érzékelést, figyelmet

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Kreatív és fejlesztő játék webáruházunkban „Az állatok és a természet hangjai – Akros fejlesztő játék CD-vel” névvel megtalálható iskolai eszköz oldalára leginkább a következő kulcsszavakkal találnak rá látogatóink: készségfejlesztő eszköz, képességfejlesztő eszköz, iskolai eszközök, képességfejlesztő eszközök. Hasonló témájú keresőkifejezések, melyek még segítségre lehetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő fejlesztő eszközök kiválasztásában, példának okáért a következők lehetnek: iskolai berendezések, iskolai berendezés, iskolai fejlesztő eszközök, fejlesztő eszközök. A fenti termék egyebek mellett a „Márkák > Akros” elnevezésű termékkategóriában,továbbá az „Intézményeknek > Környezeti ismeretek” nevű kategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkékre kattintva még több, hasonló iskolai eszköz adatlapja tekinthető meg. Az iskolai eszköz kulcsszóra kattintva pl. több mint 175 különböző fejlesztő eszköz között böngészhetnek az óvodai, bölcsődei, iskolai pedagógusok, vezetők.

Termék címkék: fejlesztő eszköz, iskolai eszköz