A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Hama 20750 - Hama vasalható gyöngy - 1000 db-os színű pasztell Midi

Youtube videók

Ár:
480 Ft
Cikkszám: 2327
Gyártó: Hama
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 5
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2021. január 29.

Esztétikus gyöngykollekció. A gyöngyök alaplapra történő kirakása után, egy vasaló segítségével a kis remekműben gyönyörködhetünk.
A gyöngyök különböző alaplapokra is feltehetőek így állandó kihívást jelent a gyerekek számára, folyamatosan próbára téve kreativitásukat.
Jelentős szerepe van a diszlexia és a diszgráfia megelőzése terén. Használata közben fejlődik a gyermek vizuális figyelme, észlelése, emlékezete, szimmetria érzéke, szem-kéz koordinációja és nem utolsó sorban a finommotorikája.

Az alaplapot külön lehet megvásárolni, azt a termék nem tartalmazza.
Ösztönzi a kreativitást és a reprodukáló képességet.

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

Az ár 1 cs. Hama Midi gyöngyre vonatkozik. A különböző alaplapok és a vasaló papír külön megvásárolható webáruházunkban

 

1. lépés: Gyöngyöket akár ötletfüzet, akár a gyerek fantáziája alapján rakjuk fel az adott alaplapra.

2. lépés: Kirakott gyöngyökre ráterítünk egy sütőpapírt, zsírpapírt, ami bárhol kapható. Ezt alacsony hőfokon 1-2 perc alatt átvasaljuk. 

3. lépés: Papírt eltávolítva kis ideig várjunk amíg kihűlnek a gyöngyök, majd ezt követően az alkotást leszedhetjük az alaplapról. És közösen gyönyörködhetünk gyerkőcünk művében. 

És higyjétek el ezek után nem győzítek a Még! Még! Még! felkiáltásokat hallgatni és.... vasalni!!!  

Gyártó Hama
Jelleg finommotorikát fejlesztő gyönygykirakó
Fejleszti finommotorikát, szem-kézkoordinációt, észlelést, kreativitást, vizuális figyelmet

Vélemények

5.00
3 értékelés
5
(3)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2021. 01. 10.
Meg vagyunk elégedve a gyöngyökkel
| 5 / 5 csillag!
2018. 04. 19.
Fogytán volt a készlet.Vasalunk és vasalunk.Nagyszerű játék,a gyerekeket leköti.A kis kezecskék egyre ügyesebbek lesznek.Kitünő a minősége is.Vettünk más gyártó álltal készített gyöngyöket is, de nem egyformák a méreteik,így nehéz vasalni azokat.
| 5 / 5 csillag!
2018. 04. 19.
Szépek a színei.

Az ünnepek közeledtével ajánlanánk a szülőknek és nagyszülőknek vagy az ötletes és praktikus karácsonyi ajándékokat kereső vásárlóknak a nagycsoportos óvodások kedvenc játékait összegyűjtő karácsonyi ajándékötleteinket, melyek a „Top ajándékötletek karácsonyra hétéves gyermekeknek” című oldalon találhatóak. Ezen az oldalon többek között azok a kreatív játékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, melyeket a korábbi évek során, karácsony előtt a legtöbbször választottak ki ajándékként.

Játék webáruházunkban „Hama 20750 – Hama vasalható gyöngy – 1000 db-os színű pasztell Midi” névvel megtalálható kreatív játék adatlapjára leginkább a következő kifejezésekkel lelnek rá vásárlóink: képalkotó játékok, készségfejlesztő játékok, játék, képkészítő játékok, képkészítő játék, játékok, képkirakó játék, gyerekjátékok, képkészítő készletek. Hasonló témájú kifejezések, melyek még segítségre lehetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, pl. a következőek lehetnek: kreativitást fejlesztő játékok, képkirakó játékok, alkotó játékok, képességfejlesztő játékok, alkotó játék, kreativitást fejlesztő játék, vasalható gyöngyök. A fenti termék többek között az „Intézményeknek ” elnevezésű kategóriában illetve az „Életkor szerint > Játékok 8-9-10-11-12 éveseknek” elnevezésű kategóriában érhető el. A következő termékcímkékre kattintva számtalan további, hasonló kreatív játék termékadatlapja között lehet böngészni. A kreatív játék címkére kattintva példának okáért több mint 1336 különböző gyerekjáték között böngészhetnek a hasznos és érdekes játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá minőségi és egyedi ajándékot kereső látogatók.

Vásárlóink a Hama 20750 – Hama vasalható gyöngy – 1000 db-os színű pasztell Midi termékkel együtt leggyakrabban a következő termékeket rendelték még meg: → Hama vasalható gyöngy 20700 – 1000 db-os vegyes színű Midi → Hama Alaplap Midi Gyöngyhöz – Virág → Hama Alaplap Midi Gyöngyhöz – Pillangó → Hama Alaplap Midi Gyöngyhöz – Nagy hatszög → Hama Alaplap Midi Gyöngyhöz – Nyúl → Hama Alaplap Midi Gyöngyhöz – Nagy kör → Hama Alaplap Midi Gyöngyhöz – Tojás alakú vasalható gyöngy alaplap → Hama Alaplap Midi Gyöngyhöz – Kutya → Hama Alaplap Midi Gyöngyhöz – Szív alakú vasalható gyöngy alaplap → Hama Alaplap Midi Gyöngyhöz – Mackó.