Termék státusza
Ár
90 Ft - 7 991 Ft
Kategóriák*
Ajánlott korosztály*
Nem*

Füzet

A füzet az iskolakezdési lista alapdarabja, nem múlhat el a nyár vége-ősz eleje anélkül, hogy a becsengetésre készülve ne válogatnánk hosszasan a különböző füzetek között. Lehet kicsi, nagy, tűzött vagy spirál, vonalas vagy kockás, változó formában, de a füzetek az első osztálytól az egyetemi évekig végig kísérik a kis és nagy gyerekeket.

Az évek múlásával persze, ahogy a gyerekek nőnek, a minták is változnak. Nézz körül kínálatunkban, és találd meg az aktuális kedvenceket!

Tovább

Füzet nosztalgia

A legtöbb családban néhány füzet bekerül a gyerekkori emlékek dobozába. Az első fogacskák, hajszál, az első lépéseket rögzítő video mellett fontos helye van az első iskolai füzeteknek is. Maradandó emlékeket idéznek az először egyedül szépen kanyarított betűk, számok vagy az első önálló fogalmazás. A nagyobb vagy már felnőtt gyerekekben is sok emlék elevenedhet meg a fellapozása közben, vagy épp a borítón látható mintáról.

Füzet életkor szerint

A füzeteken mindig megtaláljátok a vonalazást jelölő számokat. Emellett webáruházunkban feltüntettük azt is, hogy melyik füzet melyik osztályos gyerekek számára ajánlott. Ezt mindig kövessétek figyelemmel.

Stílusos füzetek

Az életkori ajánlást nemcsak a vonalazást jelölő számok, de a füzetborító mintái is elárulják. A legkisebbek füzeteit például még Barbie vagy Star Wars katonái díszítik, ahogy haladunk a felsőbb osztályok felé már megjelenik Batman, autós minták, focicsapatok vagy épp tűzoltók. A felsőbb tagozatokban a lányoknál egyértelműen a lovas és más állatos minták, fiúknál a sporthoz kapcsolódó borítók a legnépszerűbbek. A tinédzserek körében a természethez, épületekhez vagy épp divathoz köthető minták a keresettek.

Kiegészítők füzetekhez

A füzetekhez beszerezhetitek a névcímkéket is, különböző mintákkal. Érdemes füzetborítót is tenni rá, típustól függően, de egy dossziét, füzet boxot mindenképp javasolt beszerezni, hogy sokáig szépek maradjanak.

Nézz szét kínálatunkban, válogass az iskolakezdéshez kötődő további termékeink között!

Karácsonyi ajándékötletek

Évről-évre visszatérő kérdés, hogy mi az, amit karácsonyra ajándékozzunk a különböző korú gyerekeknek; mi is az, ami koruknak megfelelő karácsonyi ajándék, aminek örülnének, és amivel sokáig is játszanának. Játék webshopunk ebben többféle válogatás segítségével szeretne tippeket, ötleteket adni:

Tovább