Termék státusza
Ár
11 199 Ft - 49 990 Ft
Kategóriák
Ajánlott korosztály
Nem
Téma szerint
Mesehős
Fejlesztési terület

Lego - Harry Potter

Lépj be a varázslók birodalmába! A Harry Potter LEGO építőkészletek segítségével találkozhatsz kedvenc hőseiddel az ismert könyvekből és filmekből. Lépkedj a Roxfort elhagyott folyosóin, fedezd fel Aragog lakóhelyét a Tiltott Rengetegben, vegyél részt egy kviddicsmeccsen vagy küzdj meg a dementorokkal.

Tapasztalj meg ennél is többet a LEGO Harry Potter sorozat mágikus világában, és építsd meg Hagrid kunyhóját, találkozz Csikócsőrrel, de ellátogathatsz a Roxfort Csillagvizsgáló tornyába.

Harry Potter rajongóknak tökéletes ajándék, bármely alkalomra.

Görgess lejjebb és nézz szét kínálatunkban!

Tovább

Harry Potter elsőként J.K. Rowling fantasztikus regénysorozatával, majd a mozivásznon is rabul ejtette a nézőket. A LEGO is remek lehetőséget látott egy Harry Potter témájú termékcsalád megalkotásában. A Harry Potter termékvonal 2001-ben robbant be az építőjátékok piacára. 

Ahogy egyre több könyv és film jött ki a rajongók számára a LEGO is igyekezett lépést tartani. A következő négy filmmel párhuzamosan körülbelül 30 Harry Potter szettett gyártottak. 

2018-ban jelent meg a Harry Potter LEGO új sorozata, melynek egyik legkedveltebb darabja Roxfort kastély, amelyből a Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola építhető meg a több ezer darabból álló építőelemekből. 

A LEGO megalkotta a Harry Potter világának emlékezetes jeleneteit, amelyek a könyvekből és filmekből is ismerősek lehetnek. Ilyenek például a Csikócsőr megmentése vagy a Kóbor Grimbus vad utazása. 

A legújabb készletekben olyan ikonikus helyszínek kerültek a középpontba, mint a Roxfort Csillagvizsgáló torony, de megjelent Hedvig, Harry hű társa is LEGO formájában. 

Ezekkel a varázslatos készletekkel újra átélheted legkedvesebb pillanataidat a Harry Potter történetekből. Mindenkinek jól esik kiszakadni a való világból és egy varázslatos világba csöppeni, amelyre a Harry Potter LEGO készletek tökéletesek. Amellett, hogy remek kikapcsolódást nyújtanak, fejleszti a gyerekek kreativitását, fantáziáját és a finommotorikus készségeket.

Ha rabul ejtett Harry Potter világa, nézz körül a többi filmes tematikára épülő LEGO-ink között is, mint például a Star Wars, Super Heroes és Disney LEGOK között és keresd további mesehős játékainkat is!

 

Karácsonyi ajándékötletek

Évről-évre visszatérő kérdés, hogy mi az, amit karácsonyra ajándékozzunk a különböző korú gyerekeknek; mi is az, ami koruknak megfelelő karácsonyi ajándék, aminek örülnének, és amivel sokáig is játszanának. Játék webshopunk ebben többféle válogatás segítségével szeretne tippeket, ötleteket adni:

Tovább