Lego - Speed Champions

Három, kettő, egy...start! A LEGO Speed Champions készletek a gyors autók rajongóit, elsősorban a 7-14 éves korú fiúknak készültek! A Lego építőjátékok kiválóan fejlesztik a gyermekek kreatív gondolkodását, problémamegoldó képességét és természetesen a kézügyességét. LEGO kockákból a gyerekek megépíthetik álmai versenyautóját, legyen az akár a Porsche, a Mercedes, a McLaren vagy a Ferrari színeiben versenyezne, a LEGO Speed Champions segít valóra váltani az álmait.

Választékunk folyamatosan bővül!

Tovább
Keresés típusa
Miben keressen
Ft
Ft

A LEGO Speed Champions autós játékkészletek valósághű, realisztikus játékautói a híres márkáknak, amelyek felkeltik a gyermekek vágyát a vezetés és versenyzés iránt. A gyerekeknek és felnőtteknek remek szórakozást nyújt a klasszikus autók, sportautók, versenyautók megépítése. 

A LEGO Speed Champions építőjátékok valószerű és összeállítható autókat tartalmaznak, mint például Bugatti, Mclaren, Mercedes, Ferrari, Ford, Porsche. A LEGO építőkocka másolataival valóra válthatják álmaikat és versenyezhetnek barátaikkal, hogy ki fog elsőként beérni a célegyenesbe.

Az autós játékok a fiúk körében az elsőszámú kedvencnek számítanak. Akár matchbox, fából készült játékautó, rendőrségi járművek, munkagépekről legyen szó, a szórakozás garantált. 

A LEGO Speed Champions készletei kíválóan fejlesztik a gyerekek finommotorikus készségeit, de szuper időtöltést is nyújt egyben. 

Nézd meg további LEGO és játékautó kínálatunkat is!

Karácsonyi ajándékötletek

Évről-évre visszatérő kérdés, hogy mi az, amit karácsonyra ajándékozzunk a különböző korú gyerekeknek; mi is az, ami koruknak megfelelő karácsonyi ajándék, aminek örülnének, és amivel sokáig is játszanának. Játék webshopunk ebben többféle válogatás segítségével szeretne tippeket, ötleteket adni:

Tovább