Lego - Jurassic World

A LEGO Jurassic World egy dinoszauruszokkal és más őskori lényekkel teli szigetre repít el. Élvezd a dinoszaurusz figurákkal a különböző izgalmasabbnál-izgalmasabb kalandokat. 
A lehetőségek száma korlátlan minden alkalommal más és más történetet élhetsz át. A játékot még élvezhetőbbé teszik a menő járművek, a kalandra kész szereplők, a filmből ismert épületek, a laboratóriumok és a tudományos eszközök. 

Kínálatunkat folyamatosan bővítjük!
 

Tovább
Keresés típusa
Miben keressen
Ft
Ft

A dinoszaurusz őrület 1993-ban kezdődött, amikor Steven Spielberg bemutatta Jurassic Park című mozifilmjét. Azóta már több film is készült, a dinók népszerűsége pedig azóta is töretlen a gyerekek körében. A LEGO is remek lehetőséget látott a dinós tematikájú építőjátékok megalkotásában. 2015-ben jelent meg Jurassic World LEGO, a filmsorozat negyedik részének bemutatásával egyidőben. 

A Jurassic World története évekkel az első rész, a Jurassic Park után játszódik Nublar szigetén, amit dinoszaurusz élményparkká alakítottak és emberek milliói látogatják. A rengeteg látogató ellenére a bevételek nem hozzák vissza a befektetést, ezért egy újfajta attrakcióval próbálnak még több vendéget odacsalogatni. A laborokban létrehoznak egy genetikailag módosított hibrid dinoszauruszt, az Indominus Rexet, ami a későbbiekben elszabadul.

A LEGO Jurrasic World termékcsaládban megtalálhatók a dinoszaurusz figurák, minifigurák és részletesen kidolgozott járművek is. A legfontosabb szereplők, mint Owen Grady, Dr. Alan Grant az őslénykutató, Claire Dearing, a Jurassic World műveleti igazgatója, dr. Henry Wu, a tudós is terméeszetesen felbukkan a LEGO szettekben.   

A Jurassic World készletek közül minden korosztály igényeit kielégíti. A kezdő készletek 4 éves kortól ajánlottak. Ezek a készletek könnyen megépíthetőek, segítenek a kicsiknek megtanulni, hogyan tudják kreativitásukat használni, fejleszteni. Ilyen például a Velociraptor: kétfedelő repülőgépes mentőakció, amiben Owen Grady kalandor megmenti Sinjin Prescottot.

Természetesen, mint minden építőjáték a LEGO Jurassic World termékcsaládja is fejleszti a gyerekek kreativitást, képzelőerejét és a finommotorikus készségeket

Nézz körül további filmes tematikára épülő LEGO-ink között is, mint például a Star Wars, Disney, Super Heroes, Harry Potter LEGOK és keresd további mesehős játékainkat is!

 

 

 

Karácsonyi ajándékötletek

Évről-évre visszatérő kérdés, hogy mi az, amit karácsonyra ajándékozzunk a különböző korú gyerekeknek; mi is az, ami koruknak megfelelő karácsonyi ajándék, aminek örülnének, és amivel sokáig is játszanának. Játék webshopunk ebben többféle válogatás segítségével szeretne tippeket, ötleteket adni:

Tovább