A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Hama vasalható gyöngykészlet – Hercegnők 2000 db-os- HAMA Midi

Youtube videók

Ár:
3.290 Ft
Cikkszám: 11777
Gyártó: Hama
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 33
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. április 06.

Esztétikus gyöngykollekció. A gyöngyök alaplapra történő kirakása után, egy vasaló segítségével a kis remekműben gyönyörködhetünk.
A pótgyöngynek és az ötletfüzetnek köszönhetően állandó kihívást jelent a gyerekek számára, folyamatosan próbára téve kreativitásukat.
Jelentős szerepe van a diszlexia és a diszgráfia megelőzése terén. Használata közben fejlődik a gyermek vizuális figyelme, észlelése, emlékezete, szimmetria érzéke, szem-kéz koordinációja és nem utolsó sorban a finommotorikája.
Ösztönzi a kreativitást és a reprodukáló képességet.

Rakjuk ki a gyöngyökből a mintát az alaplapra.
Helyezzük rá a vasalópapírt. Majd a vasalóval olvasszuk össze a gyöngyszemeket.
Emeljük le a kész figurát az alaplapról.
- Az összeolvadt gyöngyök már nem használhatók fel.
- Az alaplap újra felhasználható.
- A gyöngyök külön is megvásárolhatóak.

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

Tartalma: 

  • 2000 db gyöngy
  • 1 nagy tüsis tábla
  • színes sablonok 
  • vasalható papír 

 

1. lépés: Gyöngyöket akár ötletfüzet, akár a gyerek fantáziája alapján rakjuk fel az adott alaplapra.

2. lépés: Kirakott gyöngyökre ráterítünk egy sütőpapírt, zsírpapírt, ami bárhol kapható. Ezt alacsony hőfokon 1-2 perc alatt átvasaljuk. 

3. lépés: Papírt eltávolítva kis ideig várjunk amíg kihűlnek a gyöngyök, majd ezt követően az alkotást leszedhetjük az alaplapról. És közösen gyönyörködhetünk gyerkőcünk művében. 

És higyjétek el ezek után nem győzítek a Még! Még! Még! felkiáltásokat hallgatni és.... vasalni!!!  

Gyártó Hama
Jelleg finommotorikát fejlesztő gyönygykirakó
Fejleszti finommotorikát, szem-kézkoordinációt, észlelést, kreativitást, vizuális figyelmet

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Karácsony közeledtével ajánljuk még a nagyszülők és szülők illetve a minőségi és hasznos karácsonyi ajándékokat kereső látogatók szíves figyelmébe a kisiskolás gyerekek legnépszerűbb játékait összegyűjtő karácsonyi ajándék ötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándék ötletek 7 éves gyerekeknek” című oldalon tekinthetőek meg. Ebben a termékkategóriában egyebek mellett azok a kreatív játékok és gyerekjátékok találhatóak, amiket tavaly, a karácsonyi ünnepek alkalmából a legtöbbször választottak ki ajándékként.

Játék webshopunkban „Hama vasalható gyöngykészlet – Hercegnők - HAMA Midi” névvel megtalálható kreatív játék oldalára leggyakrabban a következő kifejezésekkel lelnek rá vásárlóink: képkirakó játékok, képességfejlesztő játékok, készségfejlesztő játékok, vasalható gyöngyök, képkészítő játékok, gyerekjátékok, képalkotó játékok, képkészítő készletek. Hasonló témájú kulcsszavak, amelyek még segíthetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, példának okáért a következők lehetnek: alkotó játék, képkirakó játék, vasalható gyöngy készlet, játékok, gyermekjátékok, kreativitást fejlesztő játékok, vasalható gyöngy készletek, alkotó játékok. A fenti termék egyebek mellett a „Játékkategóriák > Fejlesztőjáték > Finommotorika fejlesztés” elnevezésű kategóriában illetve az „Életkor szerint > Játékok 8-9-10-11-12 éveseknek > Játék 8-9-10-11-12 éves lányoknak” elnevezésű kategóriában található meg. Az alább felsorolt termékcímkéket választva jónéhány további, hasonló kreatív játék termékadatlapja között lehet válogatni. A gyerekjáték kulcsszóra kattintva példának okáért körülbelül 4842 különféle gyerekjáték között válogathatnak az érdekes és hasznos játékot kereső szülők vagy nagyszülők, továbbá gyerekek számára egyedi és minőségi ajándékot kereső érdeklődők.