A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Hama Alaplap Midi Gyöngyhöz - Kutya

Youtube videók

Ár:
460 Ft
Cikkszám: 2289
Gyártó: Hama
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 5
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2021. május 18.

Hama Alaplap Midi Gyöngyhöz - Kutya

A termék mérete: 13,5 x 12   cm
Anyaga: műanyag
Az alaplap csak Midi Gyönggyel használható, amelyet elsősorban 5-6 éves gyerekeknek ajánlunk, szem-kéz koordináció és finommotorika fejlesztésére kiváló. Vasalás nélkül többször is kirakhatjuk. Vasalás után örök darab készül belőle

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

Esztétikus gyöngykollekció. A gyöngyök alaplapra történő kirakása után, egy vasaló segítségével a kis remekműben gyönyörködhetünk.
A pótgyöngynek és az ötletfüzetnek köszönhetően állandó kihívást jelent a gyerekek számára, folyamatosan próbára téve kreativitásukat.
Jelentős szerepe van a diszlexia és a diszgráfia megelőzése terén. Használata közben fejlődik a gyermek vizuális figyelme, észlelése, emlékezete, szimmetria érzéke, szem-kéz koordinációja és nem utolsó sorban a finommotorikája.
Ösztönzi a kreativitást és a reprodukáló képességet.

Az ár az 1 db alaplapra vonatkozik. A Hama gyöngyök külön megvásárolhatók webáruházunkban.

 

 

1. lépés: Gyöngyöket akár ötletfüzet, akár a gyerek fantáziája alapján rakjuk fel az adott alaplapra.

2. lépés: Kirakott gyöngyökre ráterítünk egy sütőpapírt, zsírpapírt, ami bárhol kapható. Ezt alacsony hőfokon 1-2 perc alatt átvasaljuk. 

3. lépés: Papírt eltávolítva kis ideig várjunk amíg kihűlnek a gyöngyök, majd ezt követően az alkotást leszedhetjük az alaplapról. És közösen gyönyörködhetünk gyerkőcünk művében. 

És higyjétek el ezek után nem győzítek a Még! Még! Még! felkiáltásokat hallgatni és.... vasalni!!! 


 

 

Gyártó Hama

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Az ünnepek közeledtével ajánlanánk figyelmébe a kedves szülőknek és nagyszülőknek vagy az egyedi és érdekes karácsonyi ajándékokat kereső látogatóknak a kisiskolások legkedveltebb játékait bemutató karácsonyi ajándék ötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándék ötletek hatéves gyerekeknek” című oldalon tekinthetőek meg. Ezen az oldalon egyebek mellett azok a kreatív játékok és gyerekjátékok találhatóak, melyeket tavaly, karácsony előtt a legtöbbször vásároltak ajándékként.

Kreatív játék webshopunkban „Hama Alaplap Midi Gyöngyhöz – Kutya” elnevezéssel listázott kreatív játék oldalára általában ezekkel a kulcsszavakkal találnak rá vásárlóink: alkotó játékok, készségfejlesztő játékok, alkotó játék, kreativitást fejlesztő játékok, gyerekjátékok, játékok, kreativitást fejlesztő játék, képkészítő készlet, játék. Hasonló témájú keresőkifejezések, melyek szintén segítségre lehetnek a legjobb gyerekjátékok kiválasztásában, példának okáért a következőek lehetnek: képkészítő játék, kreatív játékok, képességfejlesztő játékok, képkészítő készletek, képalkotó játékok, képkirakó játék, vasalható gyöngyök. A fenti termék egyebek mellett az „Intézményeknek > Finommotorika” elnevezésű kategóriában és az „Életkor szerint > Játékok 8-9-10-11-12 éveseknek” elnevezésű kategóriában található meg. Az alább felsorolt termékcímkékre kattintva jónéhány további, hasonló kreatív játék között lehet válogatni. A képalkotó játék címkére kattintva például körülbelül 368 különböző gyerekjáték között válogathatnak az érdekes és hasznos játékot kereső szülők vagy nagyszülők, továbbá minőségi és egyedi ajándékot kereső vásárlók.

Vásárlóink a Hama Alaplap Midi Gyöngyhöz – Kutya termékkel együtt leggyakrabban a következő termékeket rendelték még meg: Hama Alaplap Midi Gyöngyhöz – Cica; Hama Alaplap Midi Gyöngyhöz – Virág; Hama Alaplap Midi Gyöngyhöz – Pillangó; Hama Alaplap Midi Gyöngyhöz – Nyúl; Hama Alaplap Midi Gyöngyhöz – Mackó; Hama Alaplap Midi Gyöngyhöz – Ló; Hama Alaplap Midi Gyöngyhöz – Mókus; Hama Alaplap Midi Gyöngyhöz – Oroszlán; Hama Alaplap Midi Gyöngyhöz – Delfin; Hama Alaplap Midi Gyöngyhöz – Tojás alakú vasalható gyöngy alaplap.