A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Hama Alaplap Midi Gyöngyhöz - Nyúl

Youtube videók

Ár:
390 Ft
Cikkszám: 2285
Gyártó: Hama
Szerezhető hűségpontok: 0

Hama Alaplap Midi Gyöngyhöz - Nyúl

A termék mérete: 13  cm
Anyaga: műanyag
Az alaplap csak Midi Gyönggyel használható, amelyet elsősorban 5-6 éves gyerekeknek ajánlunk, szem-kéz koordináció és finommotorika fejlesztésére kiváló. Vasalás nélkül többször is kirakhatjuk. Vasalás után örök darab készül belőle

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

A termék jelenleg nem kapható!
Kifutás dátuma:
2021-01-25

Játék bemutatása

Esztétikus gyöngykollekció. A gyöngyök alaplapra történő kirakása után, egy vasaló segítségével a kis remekműben gyönyörködhetünk.
A pótgyöngynek és az ötletfüzetnek köszönhetően állandó kihívást jelent a gyerekek számára, folyamatosan próbára téve kreativitásukat.
Jelentős szerepe van a diszlexia és a diszgráfia megelőzése terén. Használata közben fejlődik a gyermek vizuális figyelme, észlelése, emlékezete, szimmetria érzéke, szem-kéz koordinációja és nem utolsó sorban a finommotorikája.
Ösztönzi a kreativitást és a reprodukáló képességet.

Az ár az 1 db alaplapra vonatkozik. A Hama gyöngyök külön megvásárolhatók webáruházunkban.

 

 

1. lépés: Gyöngyöket akár ötletfüzet, akár a gyerek fantáziája alapján rakjuk fel az adott alaplapra.

2. lépés: Kirakott gyöngyökre ráterítünk egy sütőpapírt, zsírpapírt, ami bárhol kapható. Ezt alacsony hőfokon 1-2 perc alatt átvasaljuk. 

3. lépés: Papírt eltávolítva kis ideig várjunk amíg kihűlnek a gyöngyök, majd ezt követően az alkotást leszedhetjük az alaplapról. És közösen gyönyörködhetünk gyerkőcünk művében. 

És higyjétek el ezek után nem győzítek a Még! Még! Még! felkiáltásokat hallgatni és.... vasalni!!! 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

A karácsonyi ünnepek előtt ajánlanánk a kedves nagyszülőknek és szülőknek illetve az ötletes és praktikus karácsonyi ajándékokat kereső látogatóknak a nagycsoportos ovisok kedvenc játékait összegyűjtő karácsonyi ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándék ötletek hétéves gyermekeknek” oldalon találhatóak. Ezen az oldalon egyebek mellett azok a kreatív játékok és gyerekjátékok találhatóak, amiket tavaly, karácsony tájékán a legtöbbször választottak ki ajándékként.

Kreatív és fejlesztő játék webáruházunkban „Hama Alaplap Midi Gyöngyhöz – Nyúl” névvel listázott kreatív játék adatlapjára jellemzően a következő kulcsszavakkal találnak rá vásárlóink: képkészítő készletek, alkotó játék, vasalható gyöngy készletek, képkészítő készlet, képkészítő játék, játék, kreativitást fejlesztő játékok, gyerekjátékok, képkirakó játék. Hasonló típusú szavak, melyek még segítségre lehetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, pl. a következőek lehetnek: játékok, képességfejlesztő játék, vasalható gyöngy készlet, gyermekjátékok, képkirakó játékok, kreativitást fejlesztő játék, készségfejlesztő játékok, kreatív játékok. A fenti kreatív játék egyebek mellett a „Játékkategóriák > Kedvelt ajándékötletek > Húsvéti ajándékok” kategóriában és az „Életkor szerint” nevű kategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkéket választva jónéhány további, hasonló kreatív játék termékadatlapja tekinthető meg. A képalkotó játék kulcsszóra kattintva pl. körülbelül 368 különböző gyerekjáték között választhatnak a hasznos és érdekes játékot kereső szülők, nagyszülők, továbbá egyedi és minőségi ajándékot kereső érdeklődők.

Vásárlóink a Hama Alaplap Midi Gyöngyhöz – Nyúl terméken túl leggyakrabban az alábbi termékeket rendelték még meg: » Hama Alaplap Midi Gyöngyhöz – Virág » Hama Alaplap Midi Gyöngyhöz – Tojás alakú vasalható gyöngy alaplap » Hama Alaplap Midi Gyöngyhöz – Pillangó » Hama Alaplap Midi Gyöngyhöz – Mackó » Hama Alaplap Midi Gyöngyhöz – Kutya » Hama Alaplap Midi Gyöngyhöz – Cica » Hama Alaplap Midi Gyöngyhöz – Mókus » Hama Alaplap Midi Gyöngyhöz – Delfin » Hama Alaplap Midi Gyöngyhöz – Béka » Hama Alaplap Midi Gyöngyhöz – Ló.