A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Hama Alaplap Midi Gyöngyhöz - Nagy kör

Youtube videók

Ár:
440 Ft
Cikkszám: 2389
Gyártó: Hama
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 5
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2021. május 18.

Hama Alaplap Midi Gyöngyhöz - Nagy Kör

A termék mérete 10,5 x 8 cm
Anyaga: műanyag
Az alaplap csak Midi Gyönggyel használható, amelyet elsősorban 5-6 éves gyerekeknek ajánlunk, szem-kéz koordináció és finommotorika fejlesztésére kiváló. Vasalás nélkül többször is kirakhatjuk. Vasalás után örök darab készül belőle
 

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

Esztétikus gyöngykollekció. A gyöngyök alaplapra történő kirakása után, egy vasaló segítségével a kis remekműben gyönyörködhetünk.
A pótgyöngynek és az ötletfüzetnek köszönhetően állandó kihívást jelent a gyerekek számára, folyamatosan próbára téve kreativitásukat.
Jelentős szerepe van a diszlexia és a diszgráfia megelőzése terén. Használata közben fejlődik a gyermek vizuális figyelme, észlelése, emlékezete, szimmetria érzéke, szem-kéz koordinációja és nem utolsó sorban a finommotorikája.
Ösztönzi a kreativitást és a reprodukáló képességet.

Az ár az 1 db alaplapra vonatkozik. A Hama gyöngyök külön megvásárolhatók webáruházunkban.

 

 

1. lépés: Gyöngyöket akár ötletfüzet, akár a gyerek fantáziája alapján rakjuk fel az adott alaplapra.

2. lépés: Kirakott gyöngyökre ráterítünk egy sütőpapírt, zsírpapírt, ami bárhol kapható. Ezt alacsony hőfokon 1-2 perc alatt átvasaljuk. 

3. lépés: Papírt eltávolítva kis ideig várjunk amíg kihűlnek a gyöngyök, majd ezt követően az alkotást leszedhetjük az alaplapról. És közösen gyönyörködhetünk gyerkőcünk művében. 

És higyjétek el ezek után nem győzítek a Még! Még! Még! felkiáltásokat hallgatni és.... vasalni!!! 
 

 

Fejleszti Finommotorikát
Gyártó Hama
Jelleg Kreatívjáték

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Az ünnepek előtt ajánlanánk a kedves szülőknek és nagyszülőknek vagy az egyedi és érdekes karácsonyi ajándékokat kereső érdeklődőknek a kisiskolás gyerekek legkedveltebb játékait bemutató karácsonyi ajándék ötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándék ötletek 7 éves iskolásoknak” oldalon tekinthetőek meg. Ezen az oldalon egyebek mellett azok a kreatív játékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, melyeket a korábbi évek során, a karácsonyi ünnepek alkalmából a legtöbbször választottak ki ajándékozás céljából.

Kreatív és fejlesztő játék webáruházunkban „Hama Alaplap Midi Gyöngyhöz – Nagy kör” elnevezéssel megtalálható kreatív játék termékadatlapjára leggyakrabban ezekkel a keresőkifejezésekkel találnak rá látogatóink: képességfejlesztő játékok, képalkotó játékok, képkirakó játék, készségfejlesztő játék, képkészítő készlet, készségfejlesztő játékok, képességfejlesztő játék, kreativitást fejlesztő játék, kreativitást fejlesztő játékok. Hasonló típusú kulcsszavak, amelyek még segítségre lehetnek a megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, például a következőek lehetnek: gyerekjátékok, játék, képkészítő játék, alkotó játék, vasalható gyöngy készletek, képkészítő készletek, vasalható gyöngyök, gyermekjáték. A fenti termék többek között a „Játékkategóriák” elnevezésű termékkategóriában és az „Intézményeknek > Finommotorika” elnevezésű kategóriában található meg. Az alább felsorolt termékcímkéket választva még több, hasonló kreatív játék adatlapja tekinthető meg. A gyerekjáték címkére kattintva például több mint 6639 különféle gyerekjáték között választhatnak az érdekes és hasznos játékot kereső szülők, nagyszülők, továbbá gyerekek számára minőségi és egyedi ajándékot kereső látogatók.

A Hama Alaplap Midi Gyöngyhöz – Nagy kör termék mellett leggyakrabban az alábbi termékek kerültek még vásárlóink kosarába: » Hama Alaplap Midi Gyöngyhöz – Nagy hatszög » Hama Alaplap Midi Gyöngyhöz – Virág » Hama Alaplap Midi Gyöngyhöz – Pillangó » Hama Alaplap Midi Gyöngyhöz – Tojás alakú vasalható gyöngy alaplap » Hama Alaplap Midi Gyöngyhöz – Szív alakú vasalható gyöngy alaplap » Hama Alaplap Midi Gyöngyhöz – Kutya » Hama Alaplap Midi Gyöngyhöz – Cica » Hama 20750 – Hama vasalható gyöngy – 1000 db-os színű pasztell Midi » Hama Vasalható GyöngyhözAlaplap Midi – nagy csillag » Hama Alaplap Midi Gyöngyhöz – Nyúl.