5 (1 vélemény)

Fűzőcske dobozban (járműves) fűzögetős játék

Nincs raktáron

Fűzőcske dobozban (járműves) a kisgyermekek fából készült fűzögetős játéka. A kisgyermek egy pálca segítségével fűzi fel a zsinórra a különöző járműveket. A doboz 12 elemet tartalmaz.


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ajánlott korosztály
4 720 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 472 Ft
Hasonló termékek ajánlója

A kedvelt ünnepek közeledtével ajánljuk még a kedves szülők vagy a minőségi és hasznos kedvelt ajándékokat kereső vásárlók figyelmébe a kicsik, és bölcsődések legnépszerűbb játékait bemutató kedvelt ajándék ötleteinket, melyek a „Top ajándék ötletek ünnepekra ,bölcsődéseknek” című oldalon találhatóak. Ezen az oldalon többek között azok a gyerekjátékok találhatóak, amiket a korábbi évek során, ünnepek tájékán a legtöbbször választottak ki ajándékozás céljából.

Kreatív és fejlesztő játék webshopunkban „Fűzőcske dobozban (járműves) fűzögetős játék” elnevezéssel megtalálható fejlesztőjáték adatlapjára jellemzően ezekkel a keresőkifejezésekkel találnak rá vásárlóink: készségfejlesztő eszköz, fejlesztő eszközök, finommotorika fejlesztő játék, készségfejlesztő eszközök. Hasonló témájú keresőkifejezések, melyek szintén segíthetnek a megfelelő fejlesztő eszközök kiválasztásában, például a következőek lehetnek: fejlesztőjáték, képességfejlesztő eszközök. A fenti fejlesztőjáték egyebek mellett az „Intézményeknek > Finommotorika” elnevezésű kategóriában illetve a „Játékkategóriák > Fejlesztőjáték, fejlesztő eszközök > Logika-gondolkodási művelet fejlesztő játékai” elnevezésű, a „Márkák > Viga Toys”, és a „Játékkategóriák > Játékok 1-2-3 éveseknek”  termékkategóriában érhető el. A következő termékcímkéket választva még több, hasonló oktatójáték adatlapja között lehet böngészni. Az oktatójáték kulcsszóra kattintva pl. több mint 216 különféle fejlesztő eszköz között választhatnak a bölcsődei, óvodai illetve iskolai pedagógusok, vezetők.