A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Feladatgyűjtemény - Amikor kivirágzott a fánkfánk - Bosnyák Viktória

Ár:
800 Ft
Cikkszám: 10818
Gyártó: Móra
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 9
Szállítási díj: 1.190 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. január 28.

A történet önmagában is ideális összeállítás a rokon értelmű, többjelentésű és azonos alakú szavak gyakorlásához, a szókincs bővítéséhez. Ez a feladatgyűjtemény pedig a meseregény otthoni vagy tanórai feldolgozásaként már az olvasástechnikai, a szövegértési, valamint a nyelvtani készségfejlesztésben játszik fontos szerepet. A meseregény felépítéséhez igazodva valamennyi fejezetéhez azonos koncepció szerint összeállított feladatsor tartozik.

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 20.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

Az Amikor kivirágzott a fánkfánk című meseregény és a hozzá tartozó feladatgyűjtemény abban a szellemben készült, hogy a gyermekek számára élvezetes, könnyen befogadható oktatási eszközként szolgáljon. A történet önmagában is ideális összeállítás a rokon értelmű, többjelentésű és azonos alakú szavak gyakorlásához, a szókincs bővítéséhez. Ez a feladatgyűjtemény pedig a meseregény otthoni vagy tanórai feldolgozásaként már az olvasástechnikai, a szövegértési, valamint a nyelvtani készségfejlesztésben játszik fontos szerepet. A meseregény felépítéséhez igazodva valamennyi fejezetéhez azonos koncepció szerint összeállított feladatsor tartozik. A feladatok egymás utáni megoldása során könnyebbé válik a tájékozódás a szövegekben, így fokozatosan fejlődik a szövegértési képesség.

Gyártó Móra

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Az ünnepek előtt ajánlanánk a szülőknek illetve az egyedi és érdekes karácsonyi ajándékokat kereső látogatóknak kilencéves gyermekeknek kedvenc játékait bemutató karácsonyi ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándékötletek a középsős óvodások” című oldalon találhatóak. Ezen az oldalon többek között azok a mesekönyvek és gyerekkönyvek találhatóak, melyeket a korábbi évek során, a karácsonyi ünnepek alkalmából a legtöbbször választottak ki ajándékként.

Kreatív játék webshopunkban „Feladatgyűjtemény - Amikor kivirágzott a fánkfánk - Bosnyák Viktória” névvel megtalálható mesekönyv termékadatlapjára általában a következő kulcsszavakkal találnak rá vevőink: gyerek könyvek, gyermek könyvek, meséskönyv. Hasonló típusú szavak, amelyek szintén segítségre lehetnek a legjobb gyerekkönyvek megtalálásában, például a következők lehetnek: gyerekkönyvek, gyermekkönyv, mesekönyvek, gyerek könyv. A fenti termék többek között a „Játékkategóriák > Fejlesztőjáték” elnevezésű kategóriában és a „Újdonságok” nevű termékkategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkéket választva még több, hasonló mesekönyv termékadatlapja tekinthető meg. A gyerekkönyv kulcsszóra kattintva példának okáért több mint 195 különböző gyerekkönyv között válogathatnak a gyermekük, unokájuk számára minőségi könyveket kereső szülők, nagyszülők és gyerekkönyv ajándékozását tervező vásárlók.

Termék címkék: gyerekkönyv, mesekönyv