5 (3 vélemény)

Beszédépítő 1. -beszédészlelést és beszédértést fejlesztő program középső csoportos óvodások számára

Raktáron

Az anyanyelv bármely területének fejlesztése legnagyobb sikerrel és leggyorsabban óvodáskorban végezhető. A program középső csoportos óvodások beszédészlelését és beszédértését fejlesztő gyakorlatokat tartalmaz. Az életkornak megfelelő szintű beszédészlelés,beszédértés biztosítja, hogy a gyermek nehézség nélkül tanuljon meg olvasni, írni, a mások által kiejtett mondatok tartalmát megérteni. Késöbbiekben egy idegen nyelvet elsajátítani.

Beszédépítő - könyv formátumban képanyaggal és letölthető hanganyaggal!

Feladatok jellemzői
-évszakokhoz kötődő, heti lebontású feladatcsomagok, melyek a mindennapi óvodai élet anyanyelvi foglalkozásaiba beilleszthetőek
-egész nevelési évet felölelik
-tematikus hang-és laminálható fekete-fehér képanyagot tartalmaz, így könnyen fénymásolható
-vásárlás után a képanyagot a későbbiekben is bármikor újra letölthetik, kinyomtathatják
-A program óvoda pedagógusok, logopédusok, gyógypedagógusok, fejlesztő pedagógusok számára készült, ám családi használatra is ajánljuk

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 1.290 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Rendelj ::-n belül és még ma átadjuk a futárnak!
Ekkorra érkezhet hozzád

Szállítási idő a raktáron lévő termékeknél 12 óráig leadott rendelések esetén: 1 munkanap.

2023.06.09
3 940 Ft
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 394 Ft
Hasonló termékek ajánlója

Az ünnepek közeledtével ajánlanánk a kedves szülőknek és nagyszülőknek vagy az egyedi és érdekes kedvelt ajándékokat kereső látogatóknak az óvodások legkedveltebb játékait bemutató kedvelt ajándékötleteinket, melyek a „Top ajándékötletek ünnepekra 4 éves óvodásoknak” oldalon találhatóak. Ebben a termékkategóriában egyebek mellett azok a kreatív játékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, melyeket tavaly, a kedvelt ünnepek tájékán a legtöbbször választottak ki ajándékként.

Kreatív játék webshopunkban „Beszédépítő 1. -beszédészlelést és beszédértést fejlesztő program középső csoportos óvodások számára kép és hanganyaggal ISBN 978-615-00-6080-4” terméknévvel listázott iskolai eszköz termékadatlapjára leggyakrabban a következő keresőkifejezésekkel találnak rá vevőink: iskolai berendezések, iskolai fejlesztő eszközök. Hasonló típusú kulcsszavak, melyek még segíthetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő felnőtt könyvek kiválasztásában, például a következők lehetnek: felnőtteknek szóló könyvek, iskolai berendezés, iskolai fejlesztő eszköz. A fenti termék egyebek mellett az „Intézményeknek ” termékkategóriában,továbbá az „Életkor szerint > Játékok 5-6-7 éveseknek” elnevezésű termékkategóriában található meg. Az alább felsorolt termékcímkéket választva számtalan további, hasonló iskolai eszköz között lehet válogatni. A felnőtt könyv kulcsszóra kattintva pl. több mint 91 különféle felnőtt könyv között böngészhetnek az érdeklődők.

 

A Beszédépítő 1. -beszédészlelést és beszédértést fejlesztő program középső csoportos óvodások számára kép és hanganyaggal ISBN 978-615-00-6080-4 termék kiválasztása esetén leggyakrabban az alábbi termékeket rendelték még meg vásárlóink: → Beszédépítő 2. – Beszédészlelést és beszédértést fejlesztő program nagycsoportos óvodások ISBN 978-615-00-8061-1 → ÉRZEL-MESE – érzelmi intelligenciát fejlesztő játék → Látogatás a beszéd birodalmába – Anyanyelvi és részképesség fejlesztő – Szabó Szilvia → Csodakártya – Jobb és bal agyfélteke összehangolása → Marosits Istvánné: Betűző – Betűtanuló-lapok → Nebuló 1. – Képességfejlesztő feladatgyűjtemény – Látom, hallom, csinálom, tudom! → Krokodil Csipesz – kézügyesség fejlesztő csipesz – Készségfejlesztő játék → Szautner Jánosné – Szigeti Gizella: Nebuló 3. – Képességfejlesztő feladatgyűjtemény → Látogatás a tudás birodalmába- Iskola-előkészítő anyanyelvi feladatgyűjtemény – Szabó Szilvia → Látogatás a beszéd birodalmába 2. Anyanyelvi és részképesség fejlesztő – Szabó Szilvia.

Beszedepito_beszedeszlelest_es_beszedertest_fejleszto_program_kozepso_csoportos_ovodasok_szamar
Beszédépítő 1. -beszédészlelést és beszédértést fejlesztő program középső csoportos óvodások számára
3 940 Ft