5 (1 vélemény)

Dr. Eureka Társasjáték

Nincs raktáron

Őrület a köbön Eureka professzor laborjában! Segítsünk a kémcsövekben összerendezni az alkotóelemeket a feladatkártyán látható sorrendben...Igen ám, de vigyázz, a golyókhoz nem érhetsz hozzá a kezeddel! Vajon ki lesz az első, akinek sikerül megoldani a feladatot?
Játékidő: kb. 15 perc
Ajánlott: 6 éves kortól
Játékosok száma: 1-4 fő


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
7 490 Ft
Nincs raktáron
A termék után járó hűségpontok: 75 Ft
Nyomtat
Kérdés a termékről
Videó
Hasonló termékek ajánlója

Karácsony közeledtével ajánlanánk figyelmébe a kedves szülőknek és nagyszülőknek vagy a minőségi és hasznos karácsonyi ajándékokat kereső látogatóknak a felsősők kedvenc játékait bemutató karácsonyi ajándékötleteinket, melyek a „Top ajándékötletek karácsonyra 8 éves gyermekeknek” című oldalon tekinthetőek meg. Ezen az oldalon egyebek mellett azok a logikai játékok és gyerekjátékok találhatóak, amiket a korábbi évek során, a karácsonyi ünnepek tájékán a legtöbbször választottak ki ajándékként.


Kreatív és fejlesztő játék webshopunkban „Dr. Eureka Társasjáték” névvel megtalálható logikai játék termékadatlapjára leginkább a következő kulcsszavakkal találnak rá vevőink: gyermekjátékok, társasjátékok családoknak, logikus gondolkodást fejlesztő játékok, logikát fejlesztő játék, készségfejlesztő játékok, társasjátékok, finommotorika fejlesztő játékok, logikus gondolkodást fejlesztő játék, családi társasjáték, logikai játékok, finommotorika fejlesztő játék. Hasonló típusú kulcsszavak, amelyek még segítségre lehetnek a legjobb gyerekjátékok kiválasztásában, pl. a következők lehetnek: társas, társas játékok, társasok, gyerekjátékok, családi játékok, képességfejlesztő játék, logikát fejlesztő játékok, játékok, családi játékok, finommotoros játék, társasjáték családoknak. A fenti logikai játék egyebek mellett az „Életkor szerint > Játékok 8-9-10-11-12 éveseknek > Játék 8-9-10-11-12 éves fiúknak” elnevezésű termékkategóriában illetve az „Életkor szerint > Játékok 5-6-7 éveseknek > Játék 5-6-7 éves fiúknak” elnevezésű kategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkékre kattintva még több, hasonló logikai játék tekinthető meg. A gyerekjáték címkére kattintva például körülbelül 6639 különféle gyerekjáték között böngészhetnek az érdekes és hasznos játékot kereső szülők, nagyszülők, továbbá minőségi és egyedi ajándékot kereső vásárlók.


A Dr. Eureka Társasjáték termék mellett leggyakrabban a következő termékeket rendelték még meg vásárlóink: • Logi-vár – Fa építőjáték • Grabolo – Gyorsasági társasjáték • Számkorong • Qwirkle – Készségfejlesztő társasjáték • Sztorikocka (Story Cubes) – Kommunikációs társasjáték • Quarto Classic – Amőba jellegű logikai játék • Ország-város, betű-téma – Granna társasjáték • Panic Lab – Gyorsasági kártyajáték • Noé bárkája – Magnetic travel úti játék • Hónapok tanulókorong.