Divattervező készlet - Stílusműhely - Sycomore

Nincs raktáron

Készülj fel a vörös szőnyegre a Sycomore Divattervező készlet - Stílusműhely játékával!
Készítsd el az öltöztethető bábu segítségével, és a készletben található anyagok és eszközök felhasználásával a gyönyörű ruhákat, melyeket megálmodtál magadnak!


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 1.290 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
11 830 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 1 183 Ft
Hasonló termékek ajánlója

Az ünnepek előtt ajánlanánk figyelmébe a szülőknek vagy az egyedi és érdekes kedvelt ajándékokat kereső érdeklődőknek az iskolás gyerekek kedvenc játékait összegyűjtő kedvelt ajándékötleteinket, melyek a „Top ajándékötletek ünnepekra 10 éves iskolásoknak” oldalon tekinthetőek meg. Ezen az oldalon többek között azok a kreatív játékok és gyerekjátékok találhatóak, melyeket a korábbi évek során, ünnepek tájékán a legtöbbször vásároltak ajándékként.

 

Fejlesztő játék webáruházunkban „Divattervező készlet - Stílusműhely - Sycomore” terméknévvel listázott kreatív játék termékadatlapjára leginkább ezekkel a kifejezésekkel találnak rá látogatóink: készségfejlesztő játék, kreativitást fejlesztő játék, kreativitást fejlesztő játékok, kreatív játékok. Hasonló témájú szavak, amelyek szintén segíthetnek a megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, pl. a következőek lehetnek: alkotó játékok, gyermekjátékok, képességfejlesztő játékok, képességfejlesztő játék, alkotó játék. A fenti termék egyebek mellett az „Életkor szerint > Játékok 8-9-10-11-12 éveseknek” elnevezésű termékkategóriában,továbbá a „Játékkategóriák > Játékok lányoknak” nevű kategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkéket választva számtalan további, hasonló kreatív játék tekinthető meg. A gyerekjáték címkére kattintva például körülbelül 6639 különböző gyerekjáték között böngészhetnek az érdekes és hasznos játékot kereső szülők vagy nagyszülők, továbbá gyerekek számára egyedi és minőségi ajándékot kereső érdeklődők.